Mindennapos tudomány: ezek a tuti tények a te életedbe is változást hozhatnak

18/06/08 péntek
ujnemzedek.hu
Pl. pattanásos vagy? Igen? TE MÁZLISTA DÖG.

Mert a pöttyös tinik bőre lassabban öregszik. Állítólag – a kutatás mindenesetre hatalmas pacsit a pattanásoktól szenvedő, égettlábosarcú tiniknek, hát nem?

A homokóra csajok meg csak ne sírjanak az alakjuk miatt – állítólag ők lennének az okosabbak, ha egy IQ-teszt kontesztre kerülne sor a csontos lányokkal. NEM MI MONDJUK JAJ? hanem ez a kutatás itt.

És az megvan, hogy a szakállas csávók szakállának dússága és a szakáll hordási ideje nagyban meghatározza a kopaszság mértékét? Egyfajta egyensúlyról van itt szó, mi mindenesetre elhúztunk borotválkozni.

A csótány meg igenis harap. Oké, ritka, de előfordulhat. Igazából a francnak sem hiányoztak eddig se, de most már PLÁNE ne jöjjenek sohasoha.

És nem csak a madaraknak, de a macskáknak is megvan a maguk navigációs rendszere – állítólag a Föld mágneses mezejéhez van valami köze a dolognak, amit miszerintünk a macskák egy baromi nagy gombolyagnak látnak. Naná, hogy követik!

Túlviccelsz mindent? Az összes helyzetre akad egy poénod? Nem akarunk megijeszteni, de simán lehet, hogy agykárosodásod van. És azt ismered, hogy…

És a füledet mozgatni tudod-e? Ha igen, akkor az emberi elit 22%-ának tagja vagy. Márhogy nincs semmi izé, agyi túlkapacitás vagy mutáns gén a dologban, egyszerűen csak ennyien vagytok, akik a fülmozgatásra képesek.

(brightside.me)