Évszázados rejtélyt oldottak meg Twitteren - megvagytok, hülye fél pár zoknik!

18/05/02 szerda
ujnemzedek.hu
Hová tűnnek a fél pár zoknik? Ki viszi el őket? A Zoknilopó-manók? Vagy átkerülnek egy párhuzamos univerzumba? Egy Twitter-felhasználó ennél gyakorlatiasabb válaszra jutott.

Az elejére azonban néhány gyakorlati tanács:

- ha teregetsz, nézd meg a mosógép dobját LEGALÁBB nyolcszor. Tuti ott fészkel még egy kóbor, szottyadt darab még az alján, csak nem veszed észre.

- van kutyád? Gondolkozz el.

- állandó zokniaparában vagy, mert nincs meg a cucc FELE? Vegyél eg rakás ugyanolyan zoknit, and the problem solved.

Képtalálat a következőre: „sock pair problem”

Na de a Twitter.

Szóval van ez a probléma, ami végigtolta a Redditet, komoly filozófiai munkákat eredményezett, szenteltek neki még egy South Park epizódot is, válasz azonban eddig nem volt. Most sincs, azonban egy elmés twitteres egy LEHETSÉGES válasszal szolgálat, amikor kicsiporogta ezt itt:

 

NE SZEDD SZÉT A MOSÓGÉPET, KÖNYÖRGÜNK, de azért a dolog sokkal okésabb nyilván annál, hogy a zoknik összevesznek, párkapcsolati válságukat pedig Guatemalába való szétköltözéssel oldják meg. 

MONDOM NE SZEDD SZÉT! 

Különben meg van itt egy jópofa infógrafika - ja, hogy nem vágod az angolt? És csodálkozol, hogy elhagyod az egyik zoknidat a KETTŐBŐL?

okééj.

The research revealed Britons lose an average of 1.3 socks each month ¿ more than 15 a year, leaving them with odd pairs and costing them more than £2,528 ($3,645) per person over a lifetime (illustrated)