A trollok ideje lejárt az Instagramon

16/12/07 szerda
ujnemzedek.hu
A legújabb fejlesztés bevezetésével nemsokára megszüntethetjük a kommentelés lehetőségét az Insta képeink alatt, ezzel kivédhetjük a negatív megjegyzéseket és lerázhatjuk a trollokat is. Jó hír, hogy nem ez az egyetlen újítás, még több funkcióval bővül majd az alkalmazás.

Szeptemberben már elérték, hogy bizonyos szavakat kiszűrjön és letiltson az hozzászólásokban, most újabb változtatásokra készülnek a cégnél. 

A következő lépés a kommentek kikapcsolása lesz. Ezt a megosztásnál az Advanced Settings (További beállítások) résznél lehet majd bekapcsolni, persze bármikor fel lehet oldani és visszaállítani, hisz a negatív kommentek mellett a pozitív üzenetek sem látszanak így. 


forrás: Instagram

Az újítások között lesz egy olyan opció is, ahol a felhasználók kedvelhetik egymás kommentjeit, ez főleg a pozitív vissacsatolás miatt fontos. 


forrás: Instagram

Az Insta a rejtett profilú felhasználókra is gondol. Akiknek provátra van állítva a fiókja, azok ezentúl is maguk szabályozhatják, hogy kinek teszik láthatóvá a profiljukat sőt, ezentúl a blokkolás mellett már egy gomb segítségével el is távolíthatunk bárkit az ismerőseink közül úgy, hogy fel se tűnik majd neki.

Arról pedig már írtunk korábban is, hogy egy nagyon fontos és emberbarát funkciót is betervezett a csapat, hisz most már jelenthetjük azokat a felhasználókat, akikről úgy ítéljük meg, hogy kárt akarnak tenni magukban.


forrás: Instagram