Új Harry Pottert írt a mesterséges intelligencia, mi meg nem tudjuk abbahagyni a röhögést

17/12/15 péntek
ujnemzedek.hu
Ron Ronos pólója pont olyan béna volt, mint maga Ron.

Van ez a Botnik nevű művészformáció, amely a mesterséges intelligenciával közösen hoznak létre mindenféle projekteket. A legfrissebb húzásuk: 

írtak egy új Harry Potter-sztorit.

Vagyis igazából nem ők írták, hanem elolvastatták a teljes regényfolyamot egy mesterséges intelligenciával, ami aztán összerakott egy totálisan új részt. ami elképesztően vicces, mégis 100 százalékban Rowling.

Egyszerűen csodálatos az egész, a rajongók pedig követelik a folytatást. Ráadásul akkora mákunk van, hogy a mivoltma.444.hu csinált egy rendkívül király fordítást a cuccból - itt elolvashatjátok az egészet, mi pedig iderakjuk az elejét.

13. fejezet: A Jóképű Srác

A kastélykert visított a szél mágikusan erősödő hullámaitól. Az ég vérrel teli, óriási mennyezetnek tűnt. Hagrid kunyhójából csak bútorainak megvető zajai szűrődtek ki.
Varázslat: olyasvalami, amit Harry Potter nagyon jónak tartott.
Harry szellemét az első bőrlapjai csapkodták, ahogyan a kerten át a kastélyba igyekezett. Ron ott állt és egyfajta vad sztepptáncot járt. Amint meglátta Harryt, azonnal elkezdte megenni Hermione családját.
Ron Ronos pólója pont olyan béna volt, mint maga Ron.

– Ha ti ketten nem vagytok képesek boldogan slattyogni, agresszív leszek – vallotta be az ésszerű Hermione.
– Mi lesz a Ron-féle varázslattal? – ajánlotta fel Ron. Harry szemében Ron egy hangos, lassú és gyengéd madár volt. De Harry nem szeretett a madarakra gondolni. 
– A Halálfalók a kastély tetején vannak! – mekegte Ron remegve. Ron pókokká lett. Egyszerűen azzá lett. Nem volt rá büszke, de igen nehéz volt elkerülnie, hogy pókok fedjék az egész testét azok után, hogy semmi nem maradt kimondatlanul. 

– Figyelj, – mondta Hermione – nyilvánvaló, hogy a kastélyban egy tucat halálfaló van. Hallgassuk le őket a megbeszéléseiken.

A három teljes értékű barát átrobogott a kastély tetejének bejárata melletti leszállópályára. Majdnem elhamarkodták, de a boszorkányok nem másznak. Ron a kilincsgombra nézett, majd Hermionéra, heves fájdalommal.

– Szerintem zárva van – vette észre.
– Kulcsra zárva – mondta Lépcsősor Úr, a kopott köntösű szellem. Az ajtóra néztek és üvölteniük kellett bezártságától, kérlelték, hogy cseréljék ki az ajtót egy gömbre. A jelszó MARHA NŐK, könyörögte Hermione.
Harry, Ron és Hermione csendesen álldogált egy Halálfalók alkotta kör mögött, akik igencsak rosszul festettek.
– Szerintem nem gond, ha bejövök neked – mondta az egyik Halálfaló. 
– Köszönöm szépen – válaszolta a másik. Az első Halálfaló magabiztos mozdulattal egy puszit nyomott a másik arcára. 
– Ó! Szuper! – mondta a második, amikor a barátja még egyszer hátralépett. Az összes Halálaló udvariasan tapsolt. Ezután mindannyian rászántak egy percet, hogy átfussák a tervet, amivel megszabadulnak Harry varázsától.

Harry tudta, hogy Voldemort közvetlenül mellette áll. Óriási, heves reakciót érzett. Harry kitépte szemgolyóit a fejéből és az erdő felé dobta őket. Voldemort felhúzta a szemöldökét látván Harryt, aki semmit sem látott.
– Voldemort, nagyon rossz és gonosz varázsló vagy – mondta Harry kegyetlenül. Hermione egyetértően bólogatott. A magas halálfaló egy “Hermione elfelejtett táncolni” feliratú pólót viselt, ezért Hermione belemártotta a Halálfaló fejét a sárba.
Ron egy pálcát dobott Voldemort felé, ezt mindenki megtapsolta. Ron elmosolyodott. Ron lassan a pálcájáért nyúlt.
– Ron a jóképű srác – morogta Harry, miközben vonakodva a sajátjáért nyúlt. Együtt elmondtak egy-két varázsigét, a Halálfalók fejéből sugárban törtek elő zöld fénynyalábok. Ron összerándult.