Szóltunk, hogy menő lesz - már Ronaldinho is rákattant a Teqballra

16/09/21 szerda
ujnemzedek.hu
Aki járt nyáron a közösségi tereinkben, már most elmondhatja, hogy hamarabb játszott vele, mint a híres focisztár.

A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére! A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

Na most mi ezt onnan tudjuk, hogy egész nyáron ezzel toltuk végig a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságot a közösségi tereinkben és a mindenféle fesztiválokon - a játék bitang király, mintha egy ping-pong bajnok összematekozta volna a kedvenc játékát a focival. A Teqball nem versenytársa a futballnak, éppen ellenkezőleg! Használata magabiztosabbá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is. Továbbá segíti azt is, hogy az úgynevezett „első érintés” tökéletesebbé váljon, ami a mai gyors játékstílushoz elengedhetetlen. A Teqballt ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják. A Teqball nem a szerencse sportja, itt mindig a jobb játékos győz!

Valószínűleg ezért lehet, hogy Ronaldinho sem bírta ki játék nélkül:

Nem ő volt az egyetlen, aki elismeréssel szólt az egyik legszuperebb dologról, ami egy focis játékkal történhetett - és amit ráadásul MAGYAR ARCOK TALÁLTAK FEL. És mi ez, ha nem szuperság?