Nem tudjuk eldönteni: undorító vagy rettentően hasznos?

18/01/08 hétfő
ujnemzedek.hu
A srácok agyszüleménye abból indult ki, hogy munka vagy szimpla gépezés közben mindenki rágcsál valamit. És mi történik ilyenkor? Totál dzsuvás lesz a kezünk. Erre találták ki a Wype-ot.

"Minek nekem ez a cucc?"

A Wype egy személyes asztali törlőrongy, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tisztán tartsa a kezed és az ujjad, miközben valamit majszolsz a számítógéped előtt. A szabadalmaztatott anyag segít tisztán tartani az ujjaidat, hogy ne kenj össze mindent a kajás kezeddel. A mikroszálas szövet puha és cuki bolyhocskákkal rendelkezik, amik leginkább egy szőnyegre emlékeztetnek. Ez a különleges kialakítás eltávolítja a zsírt és a morzsákat a kezedről, így nem kell folyton szalvétáért kutatni. A fejlett mikroszálas anyagot antimikrobiális oldattal is kezelték, hogy elpusztítsa a kezeden lévő összes baktériumot. 


Ugye, hogy máris akarsz belőle egyet!

Használni bárhol lehet:

A gép vagy tévé előtt ülve, munka közben, társas közben, főzés közben is, ha épp a telódat nyomogatod recepteket kutatva és tulajdonképpen mindenkor, amikor az evés csak pótcselekvés. A szuper még benne az, hogy mosni is lehet és csúszásmentes talpa lesz, hogy ne vándoroljon el az asztalod tetejéről. 

Forrás: kickstarter