Mutatjuk, melyik könyvespolcokat akarjátok megvenni azonnal

18/08/30 csütörtök
ujnemzedek.hu
A Pókember-félét simán lenyúlnánk.

Burak Doğan török dizájner munkáit itt csíptük el a Behancen, és azonnal akarjuk mindet. Ha nem győzne meg egyik sem, no para: mindegyikhez ajánlunk olvasnivalót is!

Minden Nick Fury- és Coulson-ügynök, valamint S.H.I.E.L.D.-rajongó figyelmébe ajánljuk. Könyvjavaslatunk: John le Carré - A ​kém, aki bejött a hidegről.

...most ragozzuk? Mondjuk Peter Parker, alias Pókember van akkora tudós geek, hogy ez a könyvespolc tutira nem lenne elég a könyveinek. Amit erre a polcra ajánlunk: Stephen Hawking - Az ​idő rövid története (meg nagy erőt és felelősséget a felszereléshez.)

Elég aprólékos darabnak tűnik, szóval nem leszel villámsebes, de egy Flash-rajongó falán ez kötelező darab. Ajánlott olvasmány:  Szenczi Miklós - Tanuljunk gyorsan angolul!

Az Acélember olyan masszívan ágyazódott be a popkultúránkba, mint ez a polc a falra. Meg a szívünkbe. Ajánlott irodalom: Silvia Avallone - Acél.

...dehát ennél királyabbat nem találsz. ANGYALOK, GYÜLEKEZŐ! Ajánlott olvasmány: Stan Lee/Jack Kirby - Avengers (1963) #1​