Mutass meg 30 másodpercet, amiről szeretnéd, hogy soha ne érjen véget, és nyerj!

16/09/21 szerda
ujnemzedek.hu
Nézd meg elsők között a Wellhello hamarosan érkező saját filmjét, #Sohavégetnemérőst! Bizonyára a te életedben is vannak olyan pillanatok, amikről azt kívánod, hogy bárcsak sosem érnének véget. Mutasd meg nekünk egyet a saját videóddal!

Életed koncertje az első sorban? Fesztiválos csókolózás hajnalban? Nyaralás a legjobb barátaiddal? Üvöltős sportközvetítés a szurkolók között? A leghosszabb házibuli a nyáron? Kerti parti kutyákkal és sütögetéssel? Jöhet bármi, ami neked fontos, izgalmas, pörgős volt vagy éppen teljesen megnyugtatott.

30-60 másodperces videót várunk tőled, amiben bemutatod az érzést, amit szívesen élnél meg újra és újra, vagy szeretnéd, hogy soha ne érjen véget. Ez lehet egy korábban felvett videó, de ha még nincs meg rögzítve, akkor forgasd le akár most a telefonoddal! Nem az a lényeg, hogy profi filmet készíts, hanem hogy minél jobban átjöjjön az életérzés.  

sohavegetnemeros@unp.hu

Annyi a dolgod, hogy a filmet feltöltöd a Youtube-ra, és elküldöd a linket a sohavegetnemeros@unp.hu-ra szeptember 28-án éjfélig. A Youtube feltöltő oldalát ide kattintva is elérheted.

 

Valami ilyesmire gondolunk

A filmeket az ujnemzedek.hu szerkesztői és a #Sohavégetnemérős film producere Lévai Balázs előzsűrizi, majd a legjobbak felkerülnek egy cikkbe az ujnemzedek.hu oldalra. Október 3-a és 20-a között abban a cikkben szavazhatsz a neked legjobban tetsző alkotásra, a nyerteseket pedig október 25-én értesítjük e-mailben.

A videó beküldésekor automata üzenetet kapsz arról, hogy a levél megérkezett hozzánk. Az email címedet és nevedet a Felhasználási feltételekben foglaltak szerint kezeljük. Ha elakadnál vagy kérdésed van keresd szerkesztőinket a sajto@unp.hu címen.

Felkészültél? Megvan a pillanat? Akkor rohanj alkotni és feltölteni most azonnal! Ugyanis a legtöbb szavazatot kapott 20 „filmes tehetséget” páros belépővel jutalmazzuk a #Sohavégetnemérős film premier előtti vetítésére, ami november elején lesz Budapesten (a végleges dátum is megérkezik hamarosan).