Mutasd az ötleted, félmilliót kaphatsz érte

17/05/18 csütörtök
ujnemzedek.hu
Creative Open néven szerveznek kreatív tehetségkutatót a Budapest Zeitgeist, a BrandFestival, valamint a Republic és az Umbrella ügynökségek.

A kép eredetije az esemény Facebook oldalán található

Egész napos rendezvény tartanak június 4-én az A38-on, ahol eldől, hogy ki kapja meg az 500 ezer forintos fődíjat. A téma fix, de azon belül szárnyalhatsz nyugodtan. Az ötletedet a kreatív szakma olyan szervezeteinek képviselői hallgatják meg, mint az Umbrella Budapest-New York, a Republic Group, a Mito + a haverok, az Isobar, a TED, a Forbes Magyarország, a HPS Group vagy épp a Kreatív.

A brief, amire az ötleteket várják:

Lásd Budapestet! Gyere el ebbe a különleges, ellentmondásokkal, izgalmakkal, színekkel teli városba, szerezz igazi tapasztalatokat, találkozz "őslakosokkal", hallgasd meg a sztorijaikat, nézd meg a helyeiket, ismerd meg az életüket. Készíts kreatív anyagot egy budapesti AIRBNB szállásnak, kínálj alternatívát a steril szállodai szobák helyett annak, aki idelátogat. 
Mindezeken túl fontos, hogy gyors legyél, a versenyre ugyanis csak 50 hely kiadó. 

A jelentkezéseket június 4-ig várják a creativeopen01@gmail.com e-mail címre. Több infót itt találsz a hivatalos Facebook eseménynél.