Mint az ikrek: színészek, akiket mindig összekeverünk

17/04/28 péntek
ujnemzedek.hu
Persze ez nyilván személyfüggő, de nyilván nektek is megvannak a híres arcok, akiket mindig összekavartok egy másikkal. Ez itt a mi listánk.

Elsőnek álljon itt az egyik kedvenc képünk arról, hogy a dolog nem csak a mi fejünkben létezik - a következő kép azt ábrázolja, amikor a fiatal Christopher Walken még Scarlet Johansson volt.

DE MOST MONDJA VALAKI, HOGY NEM!

Szóval van a fejünk, mint popkulturális játszótér, rohangásznak benne a mindenféle sztárok, akár a csintalan kölkök, és annyian vannak már, hogy olykor nem tudjuk, hogy akit látunk, az vajon az-e, akire gondolunk. A tipikus példák következnek.

Kurt Russel és Jeff Bridges

Mondjuk azt, hogy a két arc MINIMUM összetvészthető: az egyikük Snake Plisskin, a másikuk pedig a Töki, azaz a Dude. De ha most hirtelen rá kéne mutatnunk, melyikük melyiket játszotta, őszintén zavarban lennénk. Hát Ti?

Jaime Pressly és Margot Robbie

A durva ez esetben nem az, hogy az egyikük jó csaj, hanem hogy KETTŐ VAN BELŐLE. Egyszerűen hihetetlen, hogy a természet két ennyire gyönyörű és tehetséges nőnemű lényt összerakni képes. Vagy az egyikük annyira tökéletes, hogy kellett belőle mindjárt egy másik. Mit tudjuk mi.

Mark Strong és Stanley Tucci

Ők azok, akiknek a nevét (jó eséllyel) amúgy sem tudod, de tuti beugrik az arca, mert annyi mellékszerepben tolták már egy-egy nagyobb blockbuster szerepét. Megvan a Kingsman? Hát a Transformers? Oké, hogy valamelyikben benne voltak, de melyikben melyikük?

Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem

Negan vagy Silva? Silva vagy Negan? Szavazzon Ön is!

(szerk: egy munkatársunk szerint az egyik a másik "szottyadt verziója". De most melyik kié?)

Natalie Portman és Keira Knightley

Jó, legyen kicsit félhomály, vagy köd, esetleg találkozzunk a diszkóban össze, és akkor tuti összekeverjük a két színészt. Meg lehet, hogy amúgy is.

Thandie Newton és Zoe Saldana

Az egyikük egy Guardian - a másikuk nem, de legalább olyan kemény, mint az egyik. Kiről van szó?

És a bónusz:

 

BOCS.