Mindegy, hány éves vagy: ezzel a cuccal te is játszani akarsz majd

16/10/27 csütörtök
ujnemzedek.hu
SZámtalan guruló járművet barkácsolhatsz magadnak, vagy - na jó - a kistesónak az Infentóval.

De persze úgyis te akarod majd használni, hiába  a húginak vagy az öcsinek szereltétek össze. Olyan a cucc, mintha a világhíres építőkocka gyártó és a svéd bútorgyár közösen dobott volna össze egy egyszerre fejlesztő, egyszerre szórakoztató, és egyszerre hihetetlenül király cuccot, amely gyakorlatilag az összes barkácsmániás kiskölök vágyálmát teljesíti: saját magának építhet egy rettentő szuper járművet.

Ha erre nem lesznek irigyek a haverok, akkor semmire sem:

Az Infento 3-féle változatban kerül a piacra: a kicsiknek 6, a közepes szerelő-szkillel megáldottaknak 10, míg azoknak, akik nemhogy tervezik, de már a kapcsolási rajzokat is beszerezték a Millenium Falcon megépítéséhez, 12 féle jármű összehegesztésére van lehetőségük. A hegesztés kifejezés persze ez esetben túlzó: csavarokkal és előregyártott elemekkel dolgozva alakíthatjuk ki a tekerős kiskocsit (vidéki műszóval a hordancsot), a triciklit, vagy azt, aminek nem tudjuk a nevét, de lábbal előre kell tekerni, és mi is akarunk egyet.

A végére annyit: az Infento a téli gyerekekre is gondolt - már szintén előrendelhető a síszezonra alkalmazható szánkó szett. Ki mondta tehát, hogy kreatívnak lenni unalmas?