Miért nem nekünk jutott eszünkbe: csodás ötletek csodás hétköznapokra

18/06/08 péntek
ujnemzedek.hu
Pl. miért nem rakják minden nap más helyre a Mona Lisát?

1. Közismert, hogy egy csomóan csak azért zarándolnak el a Louvre-ba, hogy azt az egy képet lássák (a Mona Lisa - más néven La Gioconda - Leonardo da Vinci 1503-1519 között készült leghíresebb festménye) Szóval ha minden nap máshová tennék, talán egyéb remekműveket is szemügyre vehetnének a tisztelt sznobok látogatók. 

2. Vagy ha a Google esetleg tényleg önvezető autókat fejlesztene, akkor legyen már rajtuk Feeling Lucky gomb! Amit ha megnyomunk, a kocsi valami random helyre vinne minket.

Crazy Ideas

3. Esetleg csináljanak egy valóságshowt, amiben milliomosoknak az utolsó ezresükből kellene megélni. A hónap végén. És egy csekket még be kell fizetni.

4. Vagy ha a szülők adhatnak hülye nevet a gyerekeiknek, akkor legyen már az is lehetséges, hogy ha valaki betöltötte hülye névvel a 18-at, ő is megváltoztathassa anyu vagy apu nevét BÁRMIRE.

Crazy Ideas

5. És milyen király lenne már egy olyan kondijegy, ami annál kevesebbe kerül, minél gyakrabban jársz!

6. A Boredpanda szerint meg ha a Google a méter, láb etc. mértékegységek helyett egyetlen egyet használna ezentúl, egy éven belül megoldódnának az átváltási problémák.

Crazy Ideas

7. De az abszolút kedvencünk: a kisállatboltoknak kellene egy üres ketrec, amire rá lenne írva, hogy KAMÉLEON.

Embertömegek állnának a totál semmi előtt, és bámulnák.

8. És ha a mikró fel tudna csatlakozni a Youtube-ra, és pont olyan hosszú videókat vadászna le, ameddig a popkorn kipattog?

9. Sőt, a Google-nak meg kellene neveznie azt az arcot, aki ráguglizott valamire EVÖR.

10. Vagy csináljon Hollywood 10 filmet ugyanazzal a forgatókönyvvel, viszont totál különböző rendezővel és főszereplőkkel. Mutassák be ugyanazon a napon MINDET.

11. A szökőév helyett 1000-ből egy év tartson 615 napig. #truestorybro

12. Forgassák újra a 127 órát, és a követ játssza The Rock.

Van itt még ahonnan ez jött!