Mennyire menő már, hogy a Trónok Harca szülőatyja a Marvel képregények atyaúristenének írt levelet?

17/09/11 hétfő
ujnemzedek.hu
Pedig írt: igaz, Stan Lee kb. akkoriban lehetett annyi idős, mint amennyi George R.R. Martin most. Rajongás, geekség ON!

Valahol elképesztően jó érzés, amikor szembesülsz azzal, hogy a héroszaid, akikért rajongsz, vagy inkább akiknek a munkájáért vagy oda, már egészen kiskorukban eldöntötték, hogy ők bizony a te rajongásod alanyai, a fantáziájuk pedig a geekséged tárgya lesz. Ilyen a még talán pelyhedző bajusszal sem rendelkező Stephen King esete a próbaolvasásra küldött egyik első novellájával:

De amire most bukkantunk, az még talán ezt is veri: van ugye Stan Lee, aki olyan hősöket adott a világnak a Marvel Comicsnál, mint Pókember, a Fantasztikus Négyes, vagy Vasember, és ott van George R. R. Martin, aki... aki hát egyrészről megteremtette Westerost a Trónok Harcában, adott egy csomó hőst, aztán jó eséllyel (amint megkedveltük szegényeket) le is mészárolta mindet a fenébe. Mindenesetre a két GOD egyszer levélváltásba keveredett a Fantasztikus Négyes 17. száma kapcsán.

Martin egyébként jó eséllyel erről a számról áradozik Itt, mi meg ismét megbizonyosodhattunk arról, hogy már a Facebook előtt is minden mindennel összefüggött. HURRÁ!