Lepukkant koliszobából álomkuckót varázsolt egy diáklány

18/11/22 csütörtök
ujnemzedek.hu
Aki volt már kollégista, az tudja, hogy olykor nem a legszuperebb lakosztályokat kapja meg az ember arra a pár hónapra, évre, amit ott tölt. De ha van benned egy kis kreativitás, te is inspiráló közeget tudsz varázsolni a lakrészedből, épp úgy, ahogy Olivia tette.

Olivia Middlerbooks a Mississippi College-en tanul lakberendezést. Adott volt a helyzet, hogy az eddig megszerzett tudása alapján király kis álomkuckót tervezzen magának a lepukkant koliszobájából.

A Teen Vogue-nak mesélt arról, hogy mennyire befolyásolja a hangulatát a környezete, pont ezért alakította át a szobáját is.

"Éreztem, hogy kell nekem egy kényelmes és személyes tér, ahol kipihenhetem a stresszt, ami minden diákot gyötör - legyen szó a leckéről, a szociális életről, vagy másról. Kedvelem a természetes árnyalatokat és a különleges textúrákat, és szerettem volna természetes, zöld bútorokat. Több tanulmányból is kiderült, hogy a növények és a természet pozitívan befolyásolják az ember hangulatát" - nyilatkozta a lány a magazinnak. Azt is elmondta, hogy mióta átalakította a szobáját, sokkal több motivációt érez magában. 

A képek alapján tényleg nem akármi, amit kihozott a snassz koliszobából:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olivia Middlebrooks (@ooliviajane) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olivia Middlebrooks (@ooliviajane) által megosztott bejegyzés,

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olivia Middlebrooks (@ooliviajane) által megosztott bejegyzés,

Forrás: TeenVogue, Kiemelt kép: Instagram