Kutyás vs. macskás appok

16/10/12 szerda
ujnemzedek.hu
Állatbarátok figyelem! Mutatunk néhány vicces cuccot, ami segít megérteni a kedvencünk viselkedését és/vagy szimplán csak szórakoztatóak.

Macskamánia

Macskatartók figyelem! Izgalmas játékot próbálhatsz ki kedvenceddel, persze a készítők nem garantálják, hogy gazdiként nem kapsz rá az aranyhalas, jutifalis, gyűjtögetésre. A játék elérhető az alábbi linken, mindenki csak saját felelősségel használja, hisz könnyen padlóra kerülhet a gép az elképesztő őrületben, amíg a cica vadászik. 

Macska VS kutya beszéd

Vannak gazdik, akik az app nélkül is azt állítják, a macska érti őket, akik viszont nehezen boldogulnak a négylábú dorombolóművészekkel, azoknak itt egy program, ami lefordítja az emberi beszédet nyávogásra. A kommentelők között van, aki azt mondja hülyeség az egész de van olyan is, aki szerint hosszabb mondatot is megértett a macskája. Nos, egy próbát megérhet a dolog, hátha ezek után nem kell félteni a drága kanapét a karmolászásoktól. 

Ha kutyás vagy akkor biztos te is sokat gondolkodsz azon, vajon mit akar neked mondani kedvenced Egész sok app között válogathatsz, hogy megtaláld a megfelelőt. Nincs más teendőd, mint felvenni a kutya ugatását, majd megvárni az elemzést, végül meghallgatni a választ. Wauuu!

Kutya modell

A BarkCam segítségével lekötheted kutyád figyelmét arra a pár percre, amíg lefotózod. Ha kész a kép filterezheted, matricát vagy szöveget is helyezhetsz a képre. Azért ez elég menő. Katt és próbáld ki!

Tindog

Ha szívesen bandáznál hozzád hasonló kutyásokkal, neked való ez az app. Meg tudod nézni, hogy milyen kutyások vannak a környezetetben, sőt akár párkeresés céljából is szuper lehet, gazdinak és kutyának egyaránt. Egy közös szenvedély már van: a kutyák. Másrészt a randin sem kell sokat gondolkoni: közös kutyasétáltatás! 

kutyas-app-tindog-cosmopolitan