Itt van pár részlet a Marvel-moziból, amiket tuti nem vettél eddig észre

18/06/07 csütörtök
ujnemzedek.hu
Pro-nak érzed magad Pókemberékből? Akkor HATALMAS csalódást fogunk okozni.

1. Az megvan, hogy Wakanda nem csak a Fekete Párducban tűnt fel? (Oké, a Tél katonájában már megemlítették, de tök mindegy). Itt pl. máris látható - Tony Stark háta mögött egy térképén. WÁÁÁÁ.

2. És az, hogy Bruce Banner, alias HULK tiszteletét tette a Pókember: Hazatérésben? Ott van a suli falán, a legnagyobb tudósok között.

3. Amerika kapitánynak (aka Steve Rogers) van egy listája a Tél katonájában - átaludt hatvan évet, van mit bepótolnia, és ezen a legfőbb pontok szerepelnek: Star Wars/Trek, Holdraszállás, stb. Nagyon mókás, de a lista nem állandó: országonként más- és más lett bevágva a jelenetbe: a franciák pl. Louis de Funes-t kérik számon a kapin, az angolok meg Sean Conneryt.

 4. És hogy Peter Quill hogy a francba érteti meg magát a galaxis marha sok lényével? Hát úgy, hogy beépített fordítógép van a fejében. Ahogy az itt látszik is. Már amikor Star-Lord sajátos módon fejezi ki ellenérzését a letartóztatási eljárással kapcsolatban. 

5. Hatalmas "poén", de nézd csak, mit olvas MJ a Pókemberben: a The Orphan Boy egy árva fiúról szól, aki (szülők híján) a nagynénjével él. ÉS A NAGYBÁTYJÁVAL. Khm.

 6. SPOILER: Nick Fury ugye álhalált hal a Tél katonájában. A Karaktert Samuel L. Jackson játssza. Ő a Ponyvaregénnyel robbant be sztárnak. 

Az álhalottaknak is jár sírkő.

7. Itt a May néni rendszáma lényeg, meg az, hogy Pókember az Amazing Fantasy 15-ös számában bukkant fel először a képregények lapjain. 1962-ben. 

8.  Még Pókember, még: amikor Peter a saját videóit csekkolja, a videó URL-je valóban működő oldalra mutat - itt látható a film előzetese ugyanis. DE META!

The only difference is one uses a lowercase "p" and one uses a capital "P." The URL is www.youtube.com/watch?v=39udgGpyYMg&t=78s.

9. Jó, ehhez tényleg vájtszeműnek kell lenni: ez az arc a Thorból, aki Sif mellett ül nem más, mint Walter Simonson - 1983–1987 között ő írta és rajzolta a Thor füzeteket. WOW.

10. Van egy Black Sabbath dal, az IronMan. Van egy album, amin ez a dal rajta figyel. És van egy póló, ami Tony Starkon van. Namost ezen a pólón az az album szerepel, hát mi a cool, ha ez nem?

 

forrás: www.buzzfeed.com