Idén bújtasd valami egyszerű, de trendi külsőbe az ajándékokat

18/12/04 kedd
ujnemzedek.hu
Idén felejtsd el a bevásárlóközpontokban kapható sablonos csomagolópapírokat! Inkább fektess a dologba egy kis kreativitást, és alkosd meg a személyre szóló, egyedi csomagolást minden ajándéknak, amit idén át fogsz adni.

Mutatunk hat ötletet, amit érdemes kipróbálni, hiszen amellett, hogy baromi jól néznek ki, az elkészítésük is pofonegyszerű. Nem csak anyukád lesz büszke rád, de még az Instagramon is bezsebelhetsz pár kedvelést a jól sikerült akció után. 

A Furoshiki technika

Nem vagy híve a csomagolásnak, sosincs meg az olló, a ragasztónak meg nem találod a végét? Próbáld ki a japán Furoshiki technikát, amihez egy négyzet alakú terítőre, sálra vagy valamilyen anyagra lesz szükséged. A végeredmény különleges és cseppet sem hétköznapi.

Dobd fel egy fotóval

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abi Dare | These Four Walls (@thesefourwallsblog) által megosztott bejegyzés,

Egy sima csomagolás nagyon fel tud dobni egy fotó vagy egy képeslap, esetleg egy magazinból kivágott fotó. Nincs más dolgod, mint átkötni a csomagot egy zsineggel, és rögzíteni a tetejére a kiválasztott képet.

Festésre fel!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubyellen Bratcher (@rubyellenbratcher) által megosztott bejegyzés,

Minek a masnival bajlódni, ha meg is rajzolhatod? Sőt, bármit simán festhetsz vagy rajzolhatsz egy szimpla csomagolásra. Ettől csak még eredetibb és egyedibb lesz!

Ha masni, akkor bársony

A selyemszalagok szépek, de ha különleges élményt szeretnél szerezni, akkor bársonyszalagból készítesz masnit a csomagolásra.

Vágd ki!

Rajzold meg a kívánt mintát egy színes vagy fehér lapra, majd vágd ki és ragaszd fel a csomagolásra. Aprólékos munka, de a végeredmény lenyűgöző!  

Forrás: Elle