Hősünk: átírta a Wikipédia posztot, hogy bejusson egy koncerten a VIP-be

17/03/13 hétfő
ujnemzedek.hu
Adam Boyd az új hősünk! Nem tetszett neki a hely, ahova jegye szólt, így felment a The Sherlocks zenekar Wikipedia oldalára és átírta a szöveget... bejött neki. A sztorit ráadásul erősen dokumentálta is.

Adam Boyd vett egy jegyet a The Sherlocks zenekar koncertjére, de aztán a kezdés előtt rájött, hogy nem lát majd semmit az egész showból, mert béna helyen ül. Nem esett pánikba, előszedte a telefonját és egyszerűen beírta magát a zenekar Wikipédia oldalán a tagok közé. Még arra is figyelt, hogy ne adjon hangszert a saját kezébe, pusztán beleszőtte magát a zenekar sztorijába (hiszen a Wikipédiát bárki szerkesztheti) és odabiggyesztette, hogy ráadásul az énekes unokatesója.

Nem is volt más hátra, egyszerűen odasétált a VIP-hez és az Őrnek elmondta, hogy neki bizony ott a helye és felmutatta a telefonon a bejegyzést... és bejutott. Az eseményeket szépen dokumentálta is.

Gyorsan megkérdeztük egy barátunk, aki tourmenedszerként dolgozik magyar zenekaroknál, hogy itthon elképzelhető-e vajon hasonló, de szerinte szinte lehetetlen. A magyarországi klubkoncerteken szinte biztos, hogy valamelyik stábtag egy pillanat alatt kiszúrná, hogy az illető nem az zenekarral van, illetve az őr is másodpercek alatt meg tudja kérdezni az öltözőben lévő zenekart, hogy mi az igazság. A fesztiválokon ráadásul a nyakban lógó pass számít, mondhatsz és mutogathatsz bármit - az őrnek az a dolga, hogy csak azt engedje be, aki arra jogosult.