Házhoz jön a benzinkút - és itt van még pár őrültség, amit hazarendelhetsz

18/01/10 szerda
ujnemzedek.hu
Tojás, vöröshajsegítés - azt rendelsz, amit akarsz. Azt IS.

Mi lenne egy benzint házhoz rendelő start up nevének a neve, ha nem az, hogy

Tank You?

2016 óta szállít házhoz üzemanyagot a vállalkozás Franciaországban - a tulajdonos elmondása szerint a legnehezebb az engedélyek megszerzése volt, majd az, hogy meggyőzzék az embereket: nekik szükségük van házhozszállított benzinre. Azóta a biznisz viszont állítólag pörög: hamarosan új appal jelentkeznek, és összesen 7 mobilis benzinkúttal rendelkeznek ebben a percben. 

De van ám ennél örjítőbb házhozszállítós cucc is

pl. a kutyafű, amit azoknak a gazdiknak visznek házhoz, ahol a kutyus nemigen jut ki a lakásból. Ez egyrészt egy csomó kérdést vet fel, másrészt EGY CSOMÓ KÉRDÉST VET FEL - szerinted mit tesz a kiéhezett eb ezzel itt, ha meglátja?

the weirdest sht you can get delivered to your doorstep photos 21 The weirdest sh*t you can get delivered to your doorstep (12 Photos)

Igen, szerintünk is azt. Ennél talán csak kicsivel kevésbé fura a How to be a redhead ajándékdoboz - fura, de vöröshajúaknak, akik már eleve vörösek, szóval érted. Egy autentikusan cékla testvérpár alapította a céget, és kifejezetten vöröseknek gyártanak holikat, amikhez havonta juthat hozzá a kedves felhasználó, ilyen dobozokban.

the weirdest sht you can get delivered to your doorstep photos 24 The weirdest sh*t you can get delivered to your doorstep (12 Photos)

A szemlyes házhozszállítható kedvencünk talán az Apocabox - ha beüt a nukleáris tél, vagy betámadnak a zombik, akkor jól jöhet a gyakorlatilag meglepiként összeállított, mindenféle túlélőcuccot ttartalmazó doboz. Szuper.

the weirdest sht you can get delivered to your doorstep photos 28 The weirdest sh*t you can get delivered to your doorstep (12 Photos)

...éééééés: tojás. Azt is lehet. Nem a csirke hozza, de jön.

És azt mondtuk már, hogy lassan kiváltják a szállítókat is a drónok?