Ha eddig utáltad Luke Skywalkert, akkor majd most megszereted

18/09/05 szerda
ujnemzedek.hu
De miért is utálnád? A szerepét játszó Mark Hamill mindenesetre megmutatta, mire való a Twitter: ott állt ki a fiúért, akit megvertek, de nem ütött vissza. ZSENI.

Mit is írtunk korábban a bullyról?

Hát, pl. hogy a neten sem kímél, ha betalál - épp ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Új Nemzedék Központ széleskörű stratégiai összefogást, több éven át tartó edukatív programot hirdetett 2017-ben a fiatalok digitális védelme érdekében. A program fő céljai, hogy a fiatalok biztonságos, értékteremtő online környezetben nőhessenek fel, tudatosabbak legyenek és el tudják kerülni az ellenük irányuló kibertámadásokat. Bővebb info a mydip.xyz-n!

De hogy jön ide az Utolsó Jedi?

Kezdhetnénk ott, hogy ő pont nem az utolsó, de ez most részletkérdés. A lényeg: a kaliforniai Aiden Vazquezt úgy megruházta egy pár haverja bunkó, hogy a szeme fölötti sebet több öltéssel kellett összevarrni augusztus 27-én. Naná, hogy az idióták csapatostul szálltak rá, de Aiden egy dologra a bunyó közepén sem volt hajlandó, mégpedig visszaütni, mert - mint mondta:

"az nem Jedikhez méltó viselkedés". 

Képtalálat a következőre: „clap gif”

És még egyszer:

Képtalálat a következőre: „clap gif”

Apa leborult szivarvége vagyunk, és azonnal dobjuk innen a messzi távolból a gigalájkot a srácnak, mert

MI A MENŐ, HA NEM EZ?

És ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem maga Luke Skywalker, azaz Mark Hamill is, aki az alábbi tweettel tette a suli sztárjává állt be a srác mellé rajongónak: 

AZAZ:

"Totális elismerésem Aiden Vazqueznek, aki megőrizte bölcsességét és bátorságát a legkeményebb helyzetben. Nagyon büszke vagyok rád, mert megmutattad, milyen egy valódi Jedi. Gratulálok, Aiden. Az erő veled lesz. Mindig! Rajongód, Mark Hamill"

Mit lehet erre mondani?

Csak ennyit: COOL.

Képtalálat a következőre: „the last jedi luke gif”