Filmrajongók, figyelem: itt vannak a Mozimojik!

18/06/19 kedd
ujnemzedek.hu
Új, szórakoztató chatbottal tornáztathatják agytekervényeiket a játékoskedvű Messenger-felhasználók. Az Agymozgató alkotói ezúttal egy emojialapú, filmes témájú kvíz chatbotot készítettek, melyet Mozimoji névre kereszteltek.

A játék menete pofonegyszerű: a bot egy kizárólag emojikat ábrázoló képet küld nekünk, a mi feladatunk pedig az, hogy kitaláljuk, melyik filmet, sorozatot vagy mesét írják le az elküldött emojik.

Mozimoji - A mozi quiz chatbot

Hozzád fordulnak a barátaid, ha nem ugrik be egy film címe vagy egy színész neve? Ezt az appot neked találtuk ki!Mozimoji (ejtsd: Mozimodzsi) egy filmes kvízekre szakosodott messenger chatbot, ami emoji rejtvényeket küld a számodra, és a te feladatod kitalálni, hogy mire is gondolt! Csak írj egy üzenetet és kezdődik is a vetítés! Próbáld ki te is : http://m.me/mozimoji.bot

Közzétette: Mozimoji – 2018. március 28.

Indítást követően rögtön záporoznak is a feladványok, melyeket filmes műfajok szerint kategorizálva kapunk meg. A rejtvények között találkozhatunk néhány igencsak elgondolkodtatóval, de a bot készítői ezúttal sem hagytak minket cserben.

Arra az esetre, ha nem ugrana be a megfejtés, kétféle segítség is rendelkezésünkre áll a játékban, a film egyik szereplőjének a neve vagy a film egy képkockája.A chatbot ezúttal is a Messengeren keresztül érhető el, a játékhoz tehát nincs másra szükségünk, mint okostelefonunkra vagy számítógépünkre és internetkapcsolatra. A kvíz indításához a Mozimoji Facebook-oldalát kell felkeresnünk, majd rákattintanunk az 'Indítás' gombra.

A feladványok között a régi klasszikusoktól a mai sikerfilmekig számtalan mozival találkozhatunk, szóval valóban szórakoztató időtöltést kínál a bot. Pláne geekeknek!