Ez TUTI nem Photoshop - itt a lány, aki fityiszt mutat a fitneszfanatikusoknak

17/07/27 csütörtök
ujnemzedek.hu
Itt az "előtte-utána"-fotóbombák reciproka, amit talán úgy is nevezhetünk, hogy "most az előtte az utána". Vagy nem...

Mindenesetre adott egy finteszbolond csaj, akinek az élete korábban semmi másról nem szólt, mint a szálkásításról, a csirkemellről (rizzsel), a baromi sok edzésről, a folyamatos méricskélésről és önuralomról... aztán egyszer csak elege lett. Elege lett abból, hogy sosem érzi jól magát a bőrében, és FŐLEG azért nem érzi magát jól, mert a többiek által állított szabályoknak akar mindenáron megfelelni.

Jolene Jones persze nem azokat ekézi a képpel - már ha ekéz bárkit is -, akik hatalmas súlyfeleslegtől szabadultak meg az akaraterejüknek köszönhetően. Mint ahogy írja: őt egyszerűen nem tette boldoggá az, hogy kockás a hasa.

"Testépítő helyett most az a lány vagyok, aki szereti a testét. Ez nem az a tipikus ilyen volt - ilyen lett fotó. Az a csaj voltam, aki fehérjeporokkal volt tele a táskája, és állandóan a csirkehúst méregette - ebből változtam át egy társaságkedvelő emberré. (...) Egy szenvedélynél sokkal több fontosabb dolog van az életben... és a kockás has sajnos nem tett boldoggá. Sosem volt elég, amit elértem, mindig fejlődnöm kellett. (..) Az én értékem nem a súlyokkal mérhető, hanem a barátaimmal és a mosolyommal."

11 kiló plusz: ennyi van a fotón. Meg egy láthatóan elégedett csaj.