Ez a chatbot, ami megmutatja, melyik a legjobb kép rólad

17/10/18 szerda
ujnemzedek.hu
Nem szépségre megy, egészen más, amit figyelembe vesz.

Emlékszik még valaki arra, amikor a régi fényképezőkhöz megvásárolt filmtekercs még csak 24 képet tudott? Aztán az előhívott fotókon mindig volt valaki, aki becsukta a szemét vagy épp benne volt a képben a fotós ujja. Ettől függetlenül imádtunk kattintgatni és aztán albumba rendezni még a legrosszabb képeket is. Volt ennek az egésznek valami különleges varázsa.

Ma a legtöbb képet a közösségi média felületeire töltjük fel, bár gyakran elvesznek a fotótengerben a legemlékezetesebb pillanatok. Ugyan az egy éve történt posztokat naponta feldob a Facebook, de a régi képeinkért azért kutakodnunk kell. 

A Kodak Messenger chatbotja egy pillanat alatt megoldja ezt helyettünk.

Kodak kifejlesztett egy chatbotot Messengerre, ami pillanatok alatt megtalálja a legjobb képeinket, amiket megosztottunk Facebookon. A Kodak Moments egy új alkalmazás, amivel átnézhetjük az összes megosztott fotónkat a platformon, és kiválasztja a nyomtatásra érdemeseket, ha mondjuk szívesen látnánk valamelyiket egy képkeretben vagy albumban. 

Barátokkal az igazi!

A chatbot agyacskája úgy gondolja, hogy azok a legszebb pillanatok, amiket számunkra fontos emberekkel töltünk, így a legtöbb megkeresett képen biztosan társasággal vagyunk láthatók. Persze ha nem is szánjuk rá magunkat, hogy kinyomtassuk a feldobott képeket, nosztalgiázni bármikor lehet, sőt érdemes is! 

Forrás: markertingmorzsak