Elkészült a The Carbonfools eddigi legtüzesebb klipje!

17/06/21 szerda
ujnemzedek.hu
A gyerekkórust külön imádjuk benne!

Igen, ők azok.

Egyébként ez első olyan The Carbonfools videó, amelyben már az új frontember, Fóris-Ferenczi Gábor szerepel.

„A Keep Breathin’ dal már nagyon régen megvolt nekem, csak nem volt rá még szöveg. Átvittem Tituszhoz, aki elkezdte átalakítani, formázni, hozzátenni. Amióta a Carbonban dolgozom megváltozott a szövegíráshoz is a hozzáállásom. Elkezdtem már a szám alakulása közben dolgozni a szövegen, régen ez volt az utolsó dolog. Nagyon beleírtam magamat ebbe a dalba: család, gyermekkor, érzelmek... Talán ez az első, amiben ilyenekről írtam, eléggé fel is kavart lelkileg miközben készült.” – meséli Fóris-Ferenczi Gábor énekes, dalszerző.

„Jakab Péter, a klip rendezője régi jó barátom, aki Kósa Petyó operatőrrel együtt elképesztően ügyesen instruáltak minket. Még akkor is gördülékenyen tudtunk haladni, amikor Benő a dobosunk épp egy pilótasapka-szoknya kombóban parádézott előttünk. Volt egy pillanat azonban, amikor kicsit megijedtem. Este vissza kellet mennem, mert egy snittet újra kellett venni, ahogy közeledtem a  helyre ömlött ki a füst. Már a kezemben volta  telefon, hogy hívom a tűzoltókat, de kiderült, hogy a stáb pirózgatott még egy kicsit szórakozásból…” – emlékszik vissza a szó szerint ’tüzes’ forgatásra Miklós Milán, a zenekar basszusgitárosa.

A dalban és a hozzá készült klipben szerepel egy gyerekkórus is, a srácok azt fontolgatják, hogy egyszer élőben is meghívják őket valamelyik koncertre. A vidéki  dátumok már lassan mind felkerülnek a zenekar Facebook-oldalára, sőt ma például a Fishing On Orfűn játszanak, szombaton pedig Budaörsön.  A napokban jelentették be, hogy a következő budapesti koncertjük pedig augusztus 5-én lesjátszanakz a Barba Negra Trackben.