Dobd be ezeket a Tumblr inspirációkat, hogy trendi legyen a szobád

17/04/26 szerda
ujnemzedek.hu
Rengeteg helyről inspirálódhatunk ha egy kicsit fel akarjuk dobni a szobánkat, albérletünket, otthonunknak, persze ilyenkor jön az Insta és Pinterest csekkolás, miközben rengeteg jó ötlet van a "tumblin".

Pozitív üzenetek önmagunknak

A hétköznapok során ránk fér a pozitív gondolkodás, ehhez pedig a környezetünket is azzá kell alakítanunk. Te mit üzennél magadnak? "Éld az álmaidat!", "A végtelenbe és tovább!", "A kevesebb, több!"? Ha van egy frappáns mottód vagy mantrád, egyszerűen készíthetsz belőle hasonló dekorációt, amit aztán bárhová kitehetsz a lakásban, hogy aztán motiváljon. 

Ez a videó majd segít, ráadásul nem is olyan bonyolult, mint elsőre gondolnád! 

Világító gömbök

Rengeteg beauty blogger/vlogger mögött díszelegnek színes gömblámpák, hiszen nagyon kellemes hangulatot tud teremteni halovány fényével. Ha elég bátor vagy te magad is elkészítheted, ha inkább a profikra bízod, számos oldalon megvásárolhatod, a szivárvány minden színében.

Itt érkezik a DIY segítség.  

Kedvenceket a falra!

Ehhez tényleg nem sok "hozzávalóra" lesz szükséged: nyomtasd ki a kedvenc bandád boríróját, esetleg egy motiváló idézetet vagy bármilyen téged inspiráló képet, és egy színes dekorszalaggal már rögzítheted őket a kiválasztott falfelületre. Ettől már magasabb szint ha mondjuk polaroid képeket sorakoztatsz fel a falon, lehetőleg minél többet! 

Ha egy kis inspiráció kell, ide kattints. 

Grid Wall 

Egy rács, ami kellőképp erős ahhoz, hogy ne csak képeket vagy képkereteket tegyünk fel rá, hanem mondjuk a legtöbbet használt eszközeinket, mint például olló vagy akár egy egész ceruzatartó doboz. Egy valamirevaló Tumblresnek ez tényleg kihagyhatatlan a szobájából.

DIY videókat egy tucatot találsz, akár itt is.

Örök klasszikus

A képkereteket ma már mindenféle színben és formában elérhetők. A legtrendibb darabok között a fekete, arany és a rose gold tanyázik. Ha kicsit elegánsabb formát szeretnél adni a falaidnak, szerezz be pár keretet és helyezd bele a legkedvesebb képeid: legyen az egy idézet, absztrakt rajt vagy épp egy csodás festmény.

Néhány tippet találsz itt is, ha nem tudnád, hogy kezdj bele a keretek és képek kiválasztásába. 

Növények, növények mindenhol!

Egyre trendibb növényeket ültetni és tartani (persze mikor nem volt az?), még akkor is ha csak néhány található belőlük a lakásban. Egy jó Instaképet de a lakás bármelyik pontját fel tudja dobni egy zöld növény, hozzá egy vagány kaspó. A Tumblrös fotókon számos érdekes formájú és színű cserepeket találni, de néhány egyszerűbbet saját magunk is elkészíthetünk.

Ötleteket és trükköket az alábbi linken tudsz gyűjteni.