Benne lennél az új majdnem-Harry Potter filmben? Akkor legyél!

17/06/09 péntek
ujnemzedek.hu
Gellert vagy Albus? Albus vagy Gellert? Június 20-ig simán jelentkezhetsz.

A Fantasztikus állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-offnak igazából nem is kellett volna kirobbanó sikernek lennie ahhoz, hogy folytatást kapjon - persze naná, hogy kasszarobbantó cuccnak bizonyult, és ugye AZ A CSAVAR is ott van a film végén, ergo a második részt akkor is megkapjuk, ha igazából már a puttonyunk tele van a muglikkal meg az össze Hungarian Horntaillel.

Ami a pláne: a Warner stúdió most mindenki számára lehetőséget biztosít, aki kicsit belemászna a varázsvilágba. Bárki jelentkezhet szereplőnek szerte a világon, aki 13 és 18 éves kora között van valahol. És egy dolog, hogy Newt, Leta, Sebastian szerepére keresnek arcokat, de bakker: Gellert és Albus alakításához is, AKIK UGYE TUDJUK, KICSODÁK.

Elképesztő.

A Legendás állatok és megfigyelésük című film főszereplője Göthe Salmander (Eddie Redmayne), aki 1926-ban New Yorkban igyekszik elfogni a varázsbőröndjéből kiszabadult bestiákat, feldúlva a varázslók és varázstalan emberek lakta város amúgy sem nyugodt életét.

És akkor itt léphetsz a képbe TE. Annyi van csak, hogy a melóhoz (ha kiválasztanak) ír, brit, vagy európai uniós igazolvány, útlevél kell - így dolgozhatsz csak az Egyesült Királyságban ugyanis. De hát ez nem lehet akadály.

HAJRÁ - KATTINTS!