Az erő legyen veletek, khm megcsókolhatod a menyasszonyt!

16/10/10 hétfő
ujnemzedek.hu
Ha szereted a Harry Pottert vagy mondjuk a Trónok harcát, ezek az esküvői témák biztosan bejönnek majd. A legvagányabb szettek következnek!

1. Harry Potter varázslatos világa és teremtményei minden olvasni szerető ember fantáziáját megmozgatja. Ahogy a kép mutatja, elég hangulatos kis esküvőt szerveztek ehhez a témához kapcsolva. Persze ajánlatos nem kimondani a wingardium leviosa és az avada kedavra varázsigéket!

2. A gyűrűk ura sem egy mai darab, de világszerte óriási rajongótárborral rendelkezik. Nem csoda, hogy ez a film is sok rajongót igézett meg annyira, hogy saját esküvőjükön a szereplők bőrébe bújtassák magukat és a násznépet. Vajon Gollam szerepébe beöltözne valaki?

3. A Star Warst egyszerűen nem lehet megunni és valószínűleg sosem megy majd ki a divatból. Persze tök jó, ha nem itt derül ki, ki-kinek az apja.

4. A Doctor Who – magyar sorozatnéven Ki vagy, doki? – az utóbbi idők felkapott sorozata lett. Nem meglepő tehát az sem, hogy valaki ehhez a témához ragaszkodva, erre építi az esküvője stílusát. 

5. A Tim Burton filmek rajongói sem maradnak hoppon, hiszen a legutóbbi szuperprodukció, az Alice in Wonderland – Alice Csodaországban – is sok fant megihletett. A macskákat azért ne fessük be és a nyulakat is hagyjuk békén, minden más őrültség jöhet. Na meg persze egy csésze tea! Ui.: Ne feledjük az „Egyél meg!” „Igyál meg!” feliratokat sem.

6. Lányok, ki nem akart sellőlány lenni gyerekként? Ugye, hogy nincs ilyen! A kis hableány, Ariel története megbabonázott miden kislányt és van, aki még felnőttként sem szakadt el kedvenc karakterétől. Azért a Ringat a víz című dal reméljük, elhangzott a szertartás utáni buliban.

7. Super Mario gyerekkorunk kedvenc játéka volt. A kérdőjeles kockából kibukkanó mágikus, növesztő gomba, a sárkány meg a királylány beleégett a tudatunkba és persze a zene is, amikor épp letaszított minket egy húsevő virág. Gamerek hajrá, ez a ti témátok lehet!

8. Trónok harca – a rekordokat döntögető sorozat az esküvőszervezőket sem kerüli el. Menyasszonyként lehetsz Daenerys és hozzámehetsz Havas Johnhoz. Keríts egy erős férfit, akit Hodornak öltöztethetsz, hogy egész nap lefoglalja a gyerekeket. Ja és persze farkasok sem ártanak egy jó Stark lagzihoz?

9. Szuperhősök, szuperhősök mindenhol! A Marvel és DC filmek egyszerűen tarolnak a mozikban, nem csoda, hogy valaki az esküvőjén is szuperhős akar lenni. Azért ezt az ingszéthúzós mozdulatot mindenki meg akarja egyszer csináni életében! Valjuk be, hiper-szuper-űber-menő ez az esküvőtéma! 

 

képek: boredpanda