Árva és beteg kutyákat segít egy étterem - és milyen jó módszerrel!

17/06/19 hétfő
ujnemzedek.hu
Rendelj a Pasarét Bisztró virtuális kutyaétlapjáról, és támogasd a teljes összeggel a Vigyél Haza Alapítványt!

A Vigyél Haza Alapítvány új kezdeményezését a Pasarét Bisztróval összefogva  találták ki: készítettek egy szellemes kutyaétlapot, hogy így ösztönözzék jótékonykodásra az étterem vendégeit. 

Hogy miről van szó?

A virtuális kutyaétlap segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy elkötelezett állatbarát. Még mielőtt rohannánk rendelni a menüből: erről az étlapról nem szolgálnak ki sem vendégeket, sem kutyákat. A módszer sokkal frappánsabb és figyelemfelkeltőbb, mintha csak simán azt kérnék, utalj pénzt egy bankszámlára.

Ha bárki megrendel egy-egy „ételt” a menüből, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatja. Ha te is támogatnád a kutyusokat, eltérő értékű „étel” közül válogathatsz: rendelheted pár száz forintért Buksi könnyű reggelijét, vagy a közepes árfekvésű Szaftos falatokat a dolgos napokra, de akár ajándékozhat négyszemélyes ínyenc vacsorát is Mackónak, Csöpinek, Turbónak, és Dömpikének.

A különleges étlap már elérhető a Pasarét Bisztróban, ami természetesen kutyabarát hely, tehát négylábú barátodat sem kell otthon hagynod. Az alapítvány várja további éttermek jelentkezését is, akik szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez.