A tudósok kimatekozták, hogy kellene kinéznie egy echte űrlénynek

17/11/08 szerda
ujnemzedek.hu
Illetve Stranger Things ihlette különkiadásunkban hírt adunk az orosz csodagyerekről is, aki állítja, hogy ő egy marsi pilóta.

Új tanulmányukban az Oxfordi Egyetem kutatói elsőként alkalmazták az evolúció elméletet az űrlényeken, azaz

ennek alapján megpróbálták kikövetkeztetni, hogyan nézhet ki valójában E.T.

Az International Journal of Astrobiology nevű szaklapban megjelent tanulmány nem nyújt pontos álaszt arra, hogy most akkor nagy-e  fejük, két lábon járnak.e vagy ilyesmi - egyszerűen arra próbál választ adni, vajon hozzánk képest mennyire hasonló körülmények hatottak az űrlényekre. "A megjósolhatóságnak létezik egy olyan szintje az evolúciót illetően, aminek alapján feltételezhetjük, hogy az evolúció pont úgy alakította az idegeneket, mint minket" - mondta el Sam Levin, az Oxfordi Egyetem Zoológiai Tanszékének kutatója.

A természetes kiválasztódás tehát nem csak ránk, emberekre, hanem az intergalaktikus haverokr is hatással lehetett. A korábbi vizsgálatok során a szakértők a kémiából, a geológiából, a fizikából és a földi tapasztalatokból kiindulva próbálták leírni a földönkívülieket - a szakértők most úgy vélik, hogy a földönkívüliek különböző elemekből épülnek fel, az összetevők pedig együttműködnek a szervezet fenntartása érdekében.

És akkor most: még furcsább dolgok

Van egy kissrác Oroszországban, akin viszont hiába néz ki úgy egy az egyben, mint mi: mégis azt állítja magáról, hogy ő egy Marsról jött pilóta. Róla van szó:

Boriszka Kiprijanovicsnak hívják, és nem akárki a srác: orvos édesanyja szerint elképesztő ütemben fejlődött, kéthetesen már önállóan tartotta a fejét, néhány hónappal később megtanult beszélni, majd írni és olvasni is. Aztán elkedezdett a vlágűrről hadoválni, és 

igazából ez verte ki a biztosítékot.

Mert  - a hírek szerint - nem csupán olyasmiről beszélt, amiről csak a kivételesebb csillagászok és űrkutatók szoktak, hanem arról is szólt, hogy ő valójában egy marsi pilóta, aki a Földön született újjá. Ezek a marslakók 35 éves korukig öregszenek, utána nem - de ettől függetlenül meghalhatnak, mint ahogy meg is tették, amikor durván fejlett civilizációjukat kipusztították egy kellemetlen atomháborúval.

A vörös bolygó népe különben Boriszka elmondása alapján durván jóban volt a földiekkel, pláne az egyiptomiakkal - a "volt pilóta" szerint az emberiség nagy ugrás előtt áll, ám ehhez meg kell találni "a Szfinx mögött rejtőző titkot."

Ha a hoaxnak van hajtóereje, akkor most kapcsoltunk hiperűrsebességre, barátaim!