A roller nem embernek való - a francokat nem

17/02/09 csütörtök
ujnemzedek.hu
Legalábbis ezeket az elektromos cuccokat bárkinek szívből tudjuk ajánlani.

Annyi mindennel ki lehet váltani a buszozást - mi persze, hogy cangapártiak vagyunk, de ismerünk olyat, aki konkrétn futva jut be a melóhelyére, sőt, az egyik arc a bandából nem átall monociklizve becsajozni/hülyét csinálni magából az egyetemre menet. Viszont a roller

az valahogy kerüli a felnőttséggel kacérkodó egyedek intimszféráját.

Félre ne értse senki: a roller is lehet királyság, és vitázni ér - tudjuk, ízlésekkel viszont csak pofozkodni lehet. Viszont a BusinessInsider olyan gyűjtést rittyentett, ami egészen más megvilágításba helyezte az egész roller-gate-et, vagyis

ezek a cuccok annyira, de annyira királyak, hogy azonnal akarjuk az egyiket.

Ott van pl. a Rover BR2, ami nem véletlenül került az eredeti cikk végére - ha Batman rollerezve csapatná Joker után a hajszát, tuti ezt használná, és semmi mást. Tegyük hozzá gyorsan: ezek a rollerek mind elektromos meghajtással rendelkeznek, szóval a lábmunka annyira nem érvényesül, vagyis az egész valahol csalás - de mégis, na, azért aki tamáskodni kezd, ha a szülinapjára egy I-Ped 2-vel lepik meg a haverok, azért az nagy pernahajder. Mert ezek a cuccok, ezek a cuccok... hát AWWWW.

Itt egy kép a Roverről:

Ez pedig az I-Ped 2:

Érdekes lenne persze tudni, hogy vajon vannak-e roller-fanok, és ha vannak, akkor mit gondolnak az elektromos rollerekről? Vannak-e harcok a cangások és a lábbalhajtányoló szakik között? Hány éves korig engedélyezett a rollerhasználat?

Nos, mindenesetre a gyűjtés meggyőző - a többi elem itt található meg, de azért csendben hozzátennék: a Rover pl. 5950 dollárba fáj, és akkor most hiába jövünk azzal, hogy 4,1 másodperc alatt már 35 mérföld/órával lehet vele hasítni, azért ebben a percben juszt sem adnánk érte 1 millió (!) 700 ezer (!!!) forintot. Ha csekkoljuk a piacot, elektromos rollerhez persze jóval olcsóbban is hozzá lehet jutni, de azért kérdezzük:

Ti vennétek?