A rajongók szerint fontos karakter térhet vissza a Trónok harca fináléjára

18/01/22 hétfő
ujnemzedek.hu
A rajongók folyton agyalnak a kedvenc sorozataik folytatásán, teóriákat találnak ki és reménykednek a következő évadig, hogy teljesülnek. Most épp a GOT háza táján kaptak szárnyra találgatások a legutolsó évaddal kapcsolatban.

A mostani találgatások főszereplője Melisandre, vagyis az ő visszatérése.

Képtalálat a következőre: „melisandre”
Forrás: Inverse

A sorozatban már volt egy nagyon fontos szerepe, ő hozta vissza Havas Jont a halálból a 6. évad premierjében. A Vörös Papnőtől nem áll messze a karakterek és a szálak mozgatása, hiszen rásegített Renly Baratheon halálára is. Legutóbbi évadban is  megcsillogtatta remek szervezőképességét, hiszen találkozót hozott össze Jon és Daenerys között. 

Mire számítanak a fanok?

A legelvetemültebb rajongók erősen követik a szereplők közösségi oldalait, hátha újabb kulisszatitkokra bukkanak, az oda posztolt képekből. Legutóbb a Melisandret játszó Carice van Houten profilját csekkolták a legtöbben,  mivel rájöttek, hogy a színésznő épp Dublin közeledik autóval. Hivatalos információ nincs az HBO részéről, hogy a teória igaz lenne és a Vörös Papnő visszatérne, és nemrég Jason Momoa is szimpla látogatóként jelent meg a GOT egyik forgatási helyszínén.

Hogy beteljesülnek-e a jóslatok a papnővel kapcsolatban, azt majd csak 2019-ben tudhatjuk meg. Addig viszont várjuk a nagyszerű Jason Momoa-t, Khal Drogo megszemélyesítőjét Budapestre, hiszen hamarosan itt fog forgatni, méghozzá A holló remake-jében.