A Messenger és Spoty összeölelkezett - jó lesz a buli!

17/07/03 hétfő
ujnemzedek.hu
Mit nekünk zenegép, a Spotify és a Messenger beújított: üzenetváltás közben a barátainkkal létrehozhatunk közös lejátszási listákat, amelyeket a beszélgetés minden résztvevője alakíthat.

Zenét hallgatni magányos tevékenységnek sem rossz, de sokkal kellemesebb ha a haverokkal együtt hallgatjuk a kedvenc számainkat. Ezt az élményt lovagolta meg a Spotify és a Messenger a mostani nagy dobásukkal. 

Minta zenegépbe pörgetnénk a legjobb számokat, most pár mozdulattal a közös beszélgetésben hozhatunk létre lejátszási listát - így begyűjtve a kedvenc zenéket, vagy ajálnva újakat a barátoknak, hiszen a beszélgetésben bárki kitörölhet vagy adhat hozzá új elemeket a számlistához. 

Hogy működik?

Forrás: techcrunch

Az adott beszélgetésnél a bal alsó sarokban látható “+” ikonra kell kattintani, majd kikeresni a Spotify bővítményt. Ezután megjelenik a “Create Group Playlist” funkció, ide kattintva már kezdődhet is a közös zenélés. Ezután nevet kell adni a barátokkal közös Spotify lejátszási listának, majd az “OK” gombra kattintani. Az “Add Song” funkcióval bármikor hozzáadhatók újabb zenék a listához.

Miután megjelent a kereső, amivel a Spotify teljes zenetárából lehet keresni, a választott számot megerősítve pedig már minden barátunk a frissített lejátszási listát tudja átnézni, hallgatni és persze tovább bővíteni.