A közös gyűlölet hoz majd össze - itt a durcások kedvenc társkereső appja

17/02/06 hétfő
ujnemzedek.hu
Eleged van a tipikus randikereső appokból? Akkor a Hatert neked találták ki.

Ha most szabadon engednénk a bennünk motozó Coelho-t, akkor biztos azt mondaná: a közös gyűlöletnél nincs is jobb apropó a szerelemre. Hála istennek ezt a Coelhót nem mi engedtük szabadon, hanem Brendan Alper, és bandája: nekik köszönhetően végre lejöhetünk kicsit a Tinderről.

A randiappok terjedésével újfajta veszélyeknek vagyunk kitéve – főleg a lányok -, amiket azért egy kis odafigyeléssel nem olyan nehéz kivédeni - a Tinder-paráról itt írtunk bővebben. Na most az van, hogy a Hater kb. ugyanúgy működik, mint az, jobbra-balra kell matcheltetnünk az ujjunkat - annyi a különbség, hogy ez az app azt vadássza le, amit mind a ketten utáltok. Azt sem mondhatjuk, hogy a program félvállról veszi a feladatát: több, mint 2000 kérdésre kell választ adnod ahhoz, hogy megtaláld az igazi durcapartnered.

Oké, a dolog poénnak indult, de a Hater mögött álló ügyvezető igazgató, a fent említett Alper elmondása szerint a cucc hirtelen komolyan kinőtte magát: „Minél többet gondolkodtam rajta, annál inkább arra jutottam, hogy hiába szántuk eredetileg viccnek, van benne valami durva potenciál.”

Tegyük gyorsan hozzá: a Hater egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, viszont február 8-án a hírek szerint már az Egyesült Királyságban is a szerelmetes gyűlölködők rendelkezésére áll majd. Csak jelezzük: hamarosan itt van az utálók szerelmesek kedvenc ünnepe - hátha addig eljut hozzánk is...