9+1Insta-influenszer, akit nem kéne tovább követned

18/09/24 hétfő
ujnemzedek.hu
Most végre segítünk beazonosítani a galád időrablókat.

Valamikor bekövetted őket, mert olyan menő/trendi/szuper dolognak tűnt minden, amit posztolnak. Aztán kiderült, valahogy mégsem annyira szuper a kontent, amit tolnak, de valahogy nem sikerült leadnod róluk. Na, most próbálunk segíteni, hogy kik azok, akiktől érdemes megtisztítanod a falad. 

A wannabe életmódtanácsadó

Nem jött össze az OKJ-s papír? NO PARA: ő felment az Instára, és onnan osztja az észt. A chiamag a minimum, a fotói közt minden megvan, ami ÉPP egészségesnek számít. Ellenben még az URL-kódból is ki van véve a glutén. Ez hót ziher.

A gourmand-fotós

Aki ahhoz IS ért, hogy kell kaját kattintani. Nem érdekli, hogy az külön szakma, számára a művészet egy sarokban térdeplő pulikutya, akivel ő úgy bánik, akár egy jól képzett szenior állatkínzó. De lényeg: mindenből KÉPET ALKOT. A cipőd vonalából. A nagyi ráncából. Hogy rosszul csinálja? WHO CARES.

 A gymmer

Ha lemérte a kajasúlyt meg a fehérjeszázalékot a konyhádban, 6 perc múlva már láthatod. Az Instán.

A hapsi, aki 76 képet tesz a történetébe

...és ettől a storyline úgy fog kinézni, mint egy nagyon fáradt, botokkal nagyon sokat bántott, gyorsan szaladó giliszta.

A csajod/pasid tuti exe

EGYÁLTALÁN MIÉRT KÖVETED? Azért szívtál, mert nézheted, mennyire csúcskategóriás, viszont nem követheted ki, hiszen akkor ő győzött. GYÁSZ.

A haverjaid, akik épp szakítottak

Bocs, inkább igyunk valamit.

A friss szülők

Udvarias emberek ezt megoldják úgy, hogy indítanak egy csoportot, abba pedig azt veszik be, akinek kedve van csemete cseperedésében részt venni vizuálisan.

Sajnos az emberek többsége udvariatlan fráter.

Amikor valaki a csöppség elképesztő lépéseket tesz a nagykorúság felé, azt illik dokumentálni. De naponta 43-szor? FEKETE-FEHÉRBEN? SZÉTSZÍVECSKÉZVE?

Kell ez neked?

Az anyukád

Épp felfedezi magának a #-et.

Az anyós

Épp felfedezi magának anyukádat.

Az örök utazó

#travel #yolo #adventure #onmyway #mylife :D szívecske szívecske ÉN MEG ÉPP KŐBÁNYÁRA METRÓZOM BASSZUS.

....ééééééés a haverod, aki vett egy kutyát.

.....

A tippeket a vice.com szedte össze - köszönet érte.

Kiemelt kép: Bruno Cervera, Unsplash; Pixabay