5 tuti játék uborkaszezont az irodában töltő dolgozóknak

17/08/03 csütörtök
ujnemzedek.hu
Kollégákat kérdeztünk, melyik online játékokkal próbálják túlélni, ha baromi nagy a csend a munkahelyen. Persze nem itt nálunk, hanem, hogy őőő, régebben, hogy őőő... áh, hagyjuk. Mindenki tudja, hogy még a legpörgősebb melókban is eljön a nyár közepe (és a karácsony előtti pár nap), amikor csak a légyzümmögést lehet hallani. Meg azt, ahogy valaki az online DOOM-ban újratölt.

Machinarium

Csodaszép, és remek hangulatú „point and click” játék. "A  pici robot különös kalandjai a roncsvárosban nem ritkán hétvégékre elrabolt a fontos teendők elől. Aki egyszer rákattan, annak nincs menekvés" - ezt mondta a kolléga, az érdeklődő tehát (amennyiben végképp hatalmas időhiányban szenved) Ide már végképp ne kattintson.

  game kotaku core developers machinarium GIF

Boxhead Zombie Wars

A Crazy Monkey flashjáték-céh ajándéka a világnak: rettenetes harcieszközökkel a kockafejű zombik ellen. A folyamatos gépfegyver-kattintgatás komoly ínhüvelygyulladáshoz vezethet, ám ennél súlyosabb kritikai észrevételünk nincs, és nem is lehet az univerzum egyik legpihentethetőbb mókájával kapcsolatban. Ha van meló, akkor is ajánljuk - öt perc aprítás bármely idegesítő kollégát feledtetni tud.

Warlight.net

"Rizikó-jellegű ingyenes online böngészős stratégiai játék, ami szórakoztatóbb és intelligenciaigényesebb, mint amilyennek első látásra tűnik." A legjobb benne talán az, hogy ki tudod hívni a haverokat is egy meccsre, nem csak a gépet kell szétbombáznod, ha olyaod van - ellenben hátránya, hogy ha belekezdesz a szemben ülő sráccal a bombázásba, abból meló aznap tuti nem lesz már.

Képtalálat a következőre: „warlight gif”

Doom tripla pack

...most komolyan: magyarázzuk???? Adrenalinzabáló FPS őskövület FLASH-ben. Ráadásul ezen a linken egyszerre HÁROM bitrégészeti alapanyag érhető el - a DOOM mellett belemehetünk a mágiahasználatba a Hexenben, é akkor a Hereticről még nem is beszéltünk. GIGAFUN!

Mansion Impossible

Oké,ezt egy ingatlanos haver ajánlotta, ergo ez a szerencsétlen még akkor is melózik, amikor lóghatna, de mindegy: vegyél házakat, és add el drágábban, kb. ez a lényeg. De ha rákattansz, akkor főnök legyen, aki visszarángat a 8 óra munkába.