19 éves, szétlájkolják az Instán - pedig valójában nem is létezik

18/02/19 hétfő
ujnemzedek.hu
Miquela Sousa mindig a legmenőbb cuccokban feszít, és 600 ezer követője van. Az, hogy nem is létezik, a jelek szerint senkit sem zavar.

Miquela Sousa, vagy ahogy a rajongók emlegetik, Lil Sousa egy vonzó, fiatal lány. Igazi egzotikus szépség, ráadásul a legmenőbb cuccokban feszít: Chanel, Supreme, Vans, Vetemens, Prada, Moncler. Nem véletlenül: a nagy márkák is megtalálták már a hihetetlenül népszerű brazil-spanyol modellt. Akinek van még egy apró különlegessége: valójában nem létezik. Lil Sousa ugyanis teljes egészében virtuális lény, egy kódsorozat, annak ellenére, hogy tökéletesen hozza a legnépszerűbb Insta-influenszerek manírjait. 

Vagyis mosolyog, pózol, és a képek alá pont olyan szövegeket irkál, mint a valódi Insta-sztárok. Mindezt olyan jól csinálja, hogy már több mint 600 ezer követője van. Akik persze kommentelnek és lájkolnak ezerrel a képei alá, nagyon úgy fest, hogy senkit sem érdekel, hogy a babaarcú Miquela valójában nem is létezik. (Pedig némelyik képét alaposan megnézve tényleg feltűnően szabályos, hibátlan az arca - még a két metszőfoga közötti réssel és a szeplőivel együtt is...)

 

*~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) által megosztott bejegyzés,

 

 

*~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) által megosztott bejegyzés,

 

 

*~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) által megosztott bejegyzés,

Jó, de akkor mégis ki áll mögötte - hiszen valaki mégiscsak kitalálja és elkészíti ezeket a fake fotókat. Ez így van, de az illető nem akarja felfedni a kilétét, így annak ellenére, hogy már interjút is készítettek vele, továbbra sem tudjuk, kiről van szó. Meg is indokolta mindezt: "Inkább hívjanak művésznek, vagy akárhogyan, ami körülírja, amit csinálok, ahelyett, hogy arra a felszínes információra fókuszálna mindenki, ki lehetek valójában".

A rajongók persze közben megőrülnek a kíváncsiságtól, és véget nem érő kommentláncokban találgatják, mégis ki állhat a "csajszi" mögött. A titokzatos alkotó pedig nem áll le: Miquela tavaly például énekesnőként is bemutatkozott - nem is akárhogy.

Első dala rögtön 8. lett a Soptify Viral listáján:

Forrás: footwearnews.com