10 celeb, aki jelesre vizsgázott jófejségből

17/09/12 kedd
ujnemzedek.hu
Hollywood celebjeire csodálattal merednek rajongóik, viszont a szerencséseknek az is megadatik olykor, hogy személyesen is találkozhassanak kedvenceikkel. Persze a sors a legjobb forgatókönyvíró, sosem tudhatod kit vet épp eléd az utcán.

Jennifer Aniston

Kitartó rajongóknak a A minden6ó című film forgatásán sikerült egy ebédet összehozni a hírességgel. Persze ehhez az is kellett, hogy kapjanak egy kisebb,  statasizta szerepet a filmben, így közelebb kerülhettek a sztárhoz. Az ebéd során Aniston nagyon kedves volt és emberi, egyáltalán nem volt fölényeskedő vagy nagyképű. Legalábbis a két tesó így emlékszik rá. 

James Franco

3
Forrás: Giphy

Egy hölgy rajongó az édesanyjával és a legjobb barátnőjével ment James Franco dedikálására. A menedzsere csak 10-15 másodpercet szánt az embereknek, így kevés idő volt a beszélgetésre, de Franco mindenkinek kedvesen és türelmesen válaszolt. Amikor a lány édesanyja érkezett a sztár elé, megjegyezte,hogy mennyire hasonlítanak a lányával, majd kezetfogott vele és megköszönte, hogy eljöttek. Úgy tűnik, James Franco ízig-vérig úriember.

 Anne Hathaway

"A legjobb barátom anyja feleségül ment Anne nagybátyjához, ezért egy családi környezetben lógtunk. Őszintén szólva az egyik legszebb ember, akit valaha láttam és a családtagjai határozottan a földön tartják, ami igazán remek dolog." - mondja egy rajongó.

Adam Sandler

"Egy nagy manhattani étteremben dolgoztam, ahol Adam Sandler gyakori vendég volt. Mindig a barátai kíséretében jött, de egyikük sem volt híresség. Az itt töltött idő alatt, folyamatosan megkörnyékezték Sandlert, fotóért, aláírásért vagy csak néhány mondatért. Mindenkivel türelmes, kedves és jófej volt. Mindig szerényen megköszönte, ha az emberek gratulálnak neki." - írta egy szemfüles pincér. 

Aaron Paul

Aaron Paul nem csak az egyik legszebb celeb, akivel valaha találkoztam, de az egyik legkedvesebb ember is. A Heathrow-n köszöntem neki, odamentem hozzá és megköszönte, hogy támogatója, rajongója vagyok. Aztán megfordította a beszélgetést, magamról és az életemről kérdezett. Ugyan csak pár percig tartott, de hálás voltam érte." - írja egy fan.

Gordon Ramsay

A való életben nem gondolnánk róla, hogy tud emberien is viselkedni. Egy alkalommal egy rabbal mérte össze tudását, aki kétszer olyan sebesen szeletelte a hagymát, mint ő. Azon nyomban leállította a pasast és megkérdezte, hogy mikor szabadul? Gordon azt mondta neki, ha letelt a büntetése, munkát ad neki. A férfi csak nevetett, ma meg már Ramsey egyik britt éttermében dolgozik. 

Steve Buscemi

Egy taxis arról mesélt, hogy Steve Buscemi szállította egyik nap, persze nagyon meglepődött, amikor rádöbbnet ki lesz az utasa. Elmondása szerint nagyon kedves volt, rengeteget kérdezett és valódinak tűnt az érdeklődése. Az út végén kezet nyújtott. Ilyenek az igazi ikonok! 

 Marilyn Manson

"Elmentem egy Marilyn Manson koncertre, aztán kerestem valami helyet, ahol kajálhatok egyet. Amikor beléptem, észrevettem, hogy Manson is épp itt ül.  Úgy döntöttem, elmondom neki, mennyire jó volt a showja. Nagyra becsülte a bókot, ráadásul meghívott. A legjobb étel volt, amit valaha ettem. Ő és Twiggy olyan kedvesek voltak, viccesek és intelligensek, hihetetlen volt." - mesélte egy rajongó.

Neil Patrick Harris

22
Forrás: gifhunterress

"Egy Apple Store-ban dolgoztunk, amikor Neil Patrick Harris bejött, én pedig segítettem neki. Rájöttem, nem tehetek úgy, mintha nem tudnám ki ő, ezért próbáltam kitalálni valamit, ami nem az átlagos kérdések közé tartozik. Körülbelül egy órával azelőtt, hogy bejött, a twitter szerint épp aznap volt a National Suit Day, és az emberek öltönyös képekkel árasztották el profiljaikat. Nem viselt öltönyt, ezért megkérdeztem tőle, hogy miért nem öltözött ma ki? Nevetett és azt mondta, hogy később fog kiöltözni, amikor munkába áll." - emlékezett vissza egy HIMYM fan.