Vajon van-e vetélytársa a csendben magoló fiúnak a Youtube-on?

18/06/27 szerda
ujnemzedek.hu
Vajon felveszi vele a versenyt a relaxációs zenére jegyzetelő ill. tanuló lány? SZAVAZZ!

Nincs tanulság, nincs happy end, nincs okulás, nincs menő szkill: tanulás van. Kb. ez lehet az üzenete Bot-No-Jam videóinak a Youtube-on - már ha olyat, hogy tanulság egyáltalán elvárhatunk egy afféle tematikára felhúzott videófolyamban, amiben nincsenek meglepetések, csak a tömény tudás maga. 8-9 órában.

Study Live Streaming : Mon,Tue,Wed,Thu,Sat Pm4:00~Pm11:00 in korea

Persze az egészben pont az a szép, hogy akár művészeti alkotásnak is felfoghatjuk, a DOGMA irányzat egyik webre szalajtott szerelemgyerekekeként, mely ugye pont a hollywoodizmust állította pellengérre azzal, hogy a valóságot mutatják be hozzácsapott zenék, szűrők, vágások nélkül - itt meg ugye a mindenféle tanulási trükköket és gyorsolvasási-villámszerű jegyzetelési mókákat nyújtó videók fellegvárában mutatja be ez az arc azt, hogy hát a tanulásnak nincs romantikája.

Nice.

De vajon melyik a menőbb: a pomodóróban 2,5 fél órát okuló lány, vagy Bot-No-Jam? Annyiban próbb (vagy csalóbb!) amúgy a TheStrive Studies, hogy ZENÉT használ, és VALÓBAN alig 2 és fél óra a tanulási ideje - na de elég-e ennyi idő ahhoz, hogy bevágjuk mondjuk az ízeltlábúak idegvégződéseinek meghatározását? És fel lehet-e építeni egy webshopot erre az egész baromságra egyáltalán?