Trendhim fejlesztői díj - 3000 eurós fődíjjal

18/06/01 péntek
ujnemzedek.hu
Minden évben egy nagyszerű kihívás elé állítja a skandináv cég a világ legokosabbjait, hogy kitaláljanak valami teljesen egyedit és különlegeset, amelynek segítségével a nyertes diák 3.000 Euró nagyságú összegben részesül!

Kik vehetnek részt a versenyben?

Bármely európai diák részt vehet a programban, akár egyedül akár csapat-ban.

Mik az elvárások?

Létre kell hoznod egy terméket, szofvert,  marketing kampányt, szervezeti stratégiát, vásárlói elemzést, egy elméleti nézetet vagy akár valami teljesen mást, ami segíthet egy e-kereskedelmi cég a fejlődésében.
Nem kell feltétlen, hogy a Trendhimről szóljon, azonban a legfontosabb, hogy ötleteddel megpróbálj jobbá tenni egy online áruházat. Munkádban felhasz-nálhatsz régi, jól bevált koncepciókat, de kitalálhatsz valami teljesen újjat is!

Hogyan választjuk ki a nyertes diákokat?

A legjobbak kiválasztása után, minden nagyszerű ötlettel rendelkező diákot egy Skype interjún hallgatunk meg, majd a végső nyerteseket vállalkozókkal és egyetemi profeszorokkal együtt fogjuk ki választani. A legjobbak 3.000 Euró nagyságú összegben részesülnek, amellyel megvalósíthatják álmaikat!

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezésedhez küldj egy levelet a csr@trendhim.com e-mail címre  fáj-lokkal, információval, képekkel és minden más fontos adattal együtt az ötletedről. A regisztráció teljesen ingyenes és nem kötelez semmire.

Mi a határidő a jelentkezésre?

A határidő az ötletek elküldésére 2018. november 1.

További hasznos információkat ezen az oldalon olvashatsz:
https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-ecommerce-prize

(Trendhim közlemény)