Tehetség Roadshow I. állomás – regisztráció

17/02/08 szerda
ujnemzedek.hu
Az NTP-ITR-M-16-01 – „Tehetség Roadshow 2016-2017” projekt átfogó célja a Nemzeti Tehetség Program célkitűzéseit népszerűsítő öt állomásos rendezvénysorozat megszervezése a köznevelésben tanuló fiatalok, szülők, pedagógusok, tehetséggondozó szakemberek, intézményvezetők részére.

A rendezvény időpontja: 2017. február 17. (12.45-17.00)

Helyszín: Fejér Megyei Művelődési Központ, Művészetek Háza (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Az egész napos rendezvény két részből áll:

I. Színpadi bemutatkozások (13.45-15.45)

A színpadi bemutatkozások célja, hogy a helyi fiatalok lehetőséget kapjanak tehetségük bemutatására a részt vevő szülők, diákok előtt, ezzel is felkeltve az érdeklődést a képességterületük iránt. Emellett lehetőség nyílik arra, hogy a köznevelésben érintett szakemberek, valamint a szakmai együttműködő szervezetek, partnerek és a sajtó munkatársai megismerjék a projekt célkitűzéseit, a Nemzeti Tehetség Program eredményeit.

II. Interaktív standok/foglalkozások (12.45-13.30 és 15.45-17.00)

A színpadi bemutatkozások utáni programcsoport elsősorban a tanulókat célozza meg. Az interaktív standokon olyan képességfejlesztést támogató programokat ismerhetnek meg, mint a quilling, vagy a vívás, de lesznek fizikai kísérletek és LEGO robotbemutató is. Ezzel egy időben a szülők és a pedagógusok előadásokat hallgathatnak meg a tehetséggondozással kapcsolatos hazai jó gyakorlatokról, a kiállítótérben pedig hat helyi intézmény tanítványai mutathatják be alkotásaikat.

Szeretettel várjuk a köznevelésben érintett szakembereket, szülőket, valamint a szakmai együttműködő szervezetek, partnerek és a sajtó munkatársait.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A résztvevőknek a szervezők szendvicsebédet biztosítanak.

Amennyiben további kérdése lenne, keresse kollégánkat a szlanyinka.marianna@unp.hu e-mail címen.

 

Tisztelt Vendégünk!

Kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével regisztráljon a „NTP-ITR-M-16-0001 – Tehetség Roadshow 2016-2017” című kiemelt projekt nyitórendezvényére, majd a „KÜLDÉS” gomb megnyomásával küldje el adatait. Amennyiben a regisztráció sikeres volt, a rendszer egy automatikus üzenetben értesíti Önt.

Amennyiben további kérdése lenne, keresse kollégánkat a szlanyinka.marianna@unp.hu e-mail címen.

KEDVES VENDÉGEINK, AZ ESEMÉNYRE VALÓ REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT.