Te mit tennél, ha a sulid véletlenül 280 millió forintot utalna neked?

17/09/05 kedd
ujnemzedek.hu
Ez a lány masszív bulikába kezdett.

Kábé 28 ezer forintnyi rand volt az ösztöndíja annak a dél-afrikai lánynak, aki az egyik hónapban kicsit többet, 280 millió forintnyi utalást kapott a Walter Sisulu egyetemtől, ahol könyvelőnek tanul. Sibongile a hibáról nem szólt senkinek, inkább vadul költeni kezdte a pénzt: extrém drága frizura, dizájner cuccok, puccos bulik, Iphone 7 és a barátok is kaptak jócskán az illúzióból.

A vad dőzsölés 73 napig tartott, aztán a sulinak is feltűnt, hogy valami nem stimmel, és Sibongile lebukott. Annak ellenére, hogy könyvelőnek tanul, nem bánt túl jól a hirtelen ölébe pottyant milliókkal, ahelyett, hogy biztos helyre tette volna, csupán 17 millió forintnyi randot szórt ki az ablakon, amit most visszakövetelnek rajta.

Nem az én hibám! – álíltja a lány, aki szerint inkább az a durva, hogy négy nullával benézték a neki utalt összeget, és nem az, hogy ő simán elszórta annak egy részét. A sulit persze ez nem nagyon hatja meg, úgy kezelik a történetet, mintha a lány ellopta volna az összeget, és visszakövetelik rajta, amit elherdált.