Te mennyire bánsz ügyesen a pénzzel?

19/01/14 hétfő
ujnemzedek.hu
Ahhoz, hogy felnőttként igazán okosan tudjunk bánni a pénzzel, már az is hozzásegít minket, hogy megtanuljunk bánni a zsebpénzünkkel. Nem hangzik nehéznek, nem igaz? De mire és hogyan érdemes elköltenünk azt a bizonyos zsebpénzt?

Mi az a Sulibank program?

A Suliban Program a Sulibank élményportálon keresztül általános iskolások számára szervez
szakmai –, és élményprogramokat az OK Oktatási Központban, Budapesten és Nyíregyházán.

Tréningek

Általános iskolás vagy és érdekel ez a zsebpénz dolog? Akkor valószínűleg ez a tréning is tetszeni fog. 12-15 fős csoportokban (tehát, mintha a fél osztály együtt menne), klasszul felszerelt tantermekben tanulhatjátok meg, hogy hogyan lehet okosan gazdálkodni a pénzzel, mi az a gazdaság, vagy éppen azt, hogy mi az a pénz egyáltalán és miért fontos, hogy okosan tudj vele bánni. 2-8. osztályosok számára, és külön a 7-8. osztályosoknak is találhattok programokat (a felsősök akár Európai Uniós és gazdasági alapismeretekkel is gazdagabbak lehetnek).

Élményprogramok

A tantermen kívül szeretsz inkább tanulni? Arra is van lehetőséged, hiszen játékos gyakorlatokon keresztül is megismerkedhettek az egyes témakörökhöz kapcsolódó pénzügyi ismeretekkel.

Oké, de milyen helyszínt jelent az, hogy a „tantermen kívül”?

  • Állatkerti tréninget,
  • Groupama Arena tréninget (ez egy igazi, nagy stadion ugye),
  • Vár tréninget (bizony, itt a Vajdahunyad vára a helyszín, komolyan),
  • Múzeum tréninget, vagy éppen
  • Pláza tréninget

Ha esetleg érdekel a sulibank program, akkor ide kattintva tudtok kérdezni a szervezőktől és érdeklődni a jelentkezésről, vagy akár annak felétételeiről is.

Forrás: sulibank.hu