Szívszorító húzás az anyajegyes kisfiú iskolatársától

16/09/20 kedd
ujnemzedek.hu
Így lett a hatéves Grantnak önbizalma a gyerekek közé menni, köszönhetően barátjának.

Felemelő történetet közölt a Love What Matters egy hatéves kisfiúról, a barátjáról és az igaz barátság erejéről. Nagy szavak ezek, de a kaliforniai anyuka, Madeline Schmidt Facebookra posztolt sztorija tuti, hogy neked is tetszeni fog. A posztban azt írja le, hogy lett a hatéves kisfia, Grant magabiztos akkor, amikor gyerekek közé kell menni. Pedig addig a születése óta az arcán lévő anyajegy (nem ám hagyományos, nagy, vörös folt, éppen a kisgyerek szemén) miatt rettegett, szorongott. 

Madeline kisfia nem szégyellte a foltot az arcán, de az nagyon rosszul esett neki, hogy a legtöbb gyerek olyan kérdéseket tett fel neki, mint hogy "Mi történt az arcoddal?" rosszabb esetben pedig azt kérdezték, hogy

"Mi a baj az arcoddal?"

Szegény Grant minden alkalommal azt válaszolta, hogy "Ez csak egy anyajegy", de egy idő után nagyon fárasztó volt neki mindenkinek elmagyarázni, hogy nincs is semmi baj vele. Sőt, volt, hogy egy orvos kérdezte meg tőle, majd mikor megtudta az igazságot, azt monda, hogy "Jó, mert azt hittem, valaki behúzott neked." 

Grant most óvodás, de az USA-ban egy intézményben vannak a kisiskolások az ovisokkal, így találkozhatott az első osztályos Tuckerrel a mosdóban. Jöhetett a szokásos kérdés és a szokásos válasz. "De ekkor a kisfiú, akit Grant még sosem látott, egészen máshogy reagált, mint a többi gyerek és ez mindent megváltoztatott" - írja a posztjában az anya. Azt mondta neki, hogy a foltja tök menő. Ha valaki bántaná miatta, csak nevesse ki...

Érett lépés egy 7 éves kisfiútól, ráadásul teljesen őszintén, szívből. Azóta Grant magabiztosan viselkedik és nem tudják megbántani az emberek.