Mit vigyél magaddal az EDUCATIO-ra?

19/01/09 szerda
ujnemzedek.hu
Csütörtökön, pénteken és szombaton is a felsőoktatásé lesz a főszerep a Hungexpo “A” csarnokában megrendezésre kerülő EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Ha érdekel a felsőoktatás és kilátogatsz az eseményre, hasznos lehet, ha a következőket magaddal viszed.

Kényelmes hátizsák

A rendezvényen nem csupán rengeteg információra és új ismerettségre tehetsz szert, de számos kiadványt, tollat, menőt kütyüt is összegyűjthetsz. A legfigyelmesebb kiállítóktól ugyan alighanem még szatyrokat is kaphatsz, de talán még annál is kényelmesebb, ha nem a kezedben kell hordanod az összegyűjtött dolgokat, amíg nézelődsz és beszélgetsz.

Nasi/kajapénz

Rengeteg kiállító és még több érdeklődő vár rád a rendezvényen. Ez pedig azt is jelenti, hogy sokat fogsz kutyagolni a kiállítási térben és eközben alighanem meg fogsz éhezni, szomjazni is. Egy-két kiállító jellemzően nasival, édességgel is készül (tavaly például még fagyit is kaphattál, ingyen), valamint a helyszínen tudsz majd rendesen ebédelni is, de utóbbiért például fizetni kell. Érdemes tehát felkészülni.

Kérdés, kérdés, kérdés

A rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy lehetőleg minden, a felsőoktatással kapcsolatos kérdésedre választ kapj. Ne légy rest összeírni, hogy kitől, mit szeretnél megkérdezni. Rengeteg kérdés fog majd a helyszínen is eszedbe jutni, de biztosítsd be magad, hogy azokat a kérdéseid, amikre eddig nem kaptál választ, most biztosan feltedd.

Kérdezz, nézelődj, gyűjtögess és érezd jól magad! #ottali