Milyen teendők várnak rád a hónapban?

19/01/15 kedd
ujnemzedek.hu
Mint arról már biztosan Te is tudsz, 2019. január végén fog megjelenni a felvi.hu-n a 2019-es felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, amely újabb képzéseket, a véglegesnek szánt korrekciókat és pontosításokat tartalmazza.

Ennek kapcsán úgy gondoltuk, hogy összeszedjük az ebben a hónapban (2019. január) rád váró teendőket, hogy biztosan minden rendben legyen a jelentkezésed kapcsán.

Mik várnak rád?

  1. A hivatalos kiegészítés átnézése a felvi.hu-n, amint felkerül.
  2. A felvételi rendszerbe feltöltött adataid és a jelentkezési helyeid módosítása – amennyiben ezek szükségét érzed.
  3. Az összes hely (egyetemre/képzésre/karra) jelentkezési helyét felvinni, átnézni, ellenőrízni, ahová csak jelentkezni szeretnél. – Annak érdekében, hogy biztos, hogy minden suli/képzés ott legyen, ahová csak jelentkezni szeretnél. Fontos! Február 15. után nem fogsz tudni új sulit/képzést/jelentkezési helyet hozzáadni! Csak a meglévők sorrendjét módosítani! Ráadásul arra is csak 1 alkalommal lesz lehetőséged!
  4. Feltölteni a csatolandó/szükséges dokumentumokat a felvételi rendszerbe.
  5. Még egyszer átnézni mindent. Komolyan. Tudjuk, hogy úgy gondolod, hogy „jól van, már 2x átnéztem, minek”, de hidd el, ez most fontos. A továbbtanulásod, és ezzel együtt a jövőd múlhat rajta.

Ha esetleg valamit nem értesz vagy valamiben nem vagy biztos a felvételi kapcsán, ne habozz kérdezni a tanároktól és a hozzáértő személyektől. Nem az a ciki, ha kérdezel, hanem az, ha nem mersz. Hajrá a felvételin! Mi hiszünk Benned!

Forrás: felvi.hu