Márciustól újabb diákkedvezmények jönnek - csekkold!

17/02/27 hétfő
ujnemzedek.hu
Már most is érdemes ránézni az oldalra, de márciustól folyamatosan érkeznek majd rá a kedvezmények.

Március elején indul a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) által szervezett diákkedvezmények rendszere, amely a felsőoktatási hallgatókat leginkább az egészséges életmód, a sportolás és a kulturális élet felé igyekszik terelni.
 

Oké, de hol kapok én kedvezményt?

Persze a sajtóhír egy kicsit szűkszavú, úgyhogy felhívtuk a Guylás Tibort és megkérdeztük, hol is lehet megnézni mire is jogosít minket a kedvezmény. A következőket mondta:

-Érdemes csekkolni a https://diakkedvezmeny.hu/ oldalt
-Márciustól folyamatosan érkeznek rá az új akciók

-Jelen pillanatban Pécsen és Debrecenben már működik a program pilot jelleggel.

 -Van a Campus24, ami kedvezményes mobil előfizetés egyetemista és főiskolás diákoknak. Itt találod.

"Egy éve jeleztük az oktatási kormányzat felé, hogy átvennék a diákkedvezmények rendszerének szervezését, majd fél évvel később aláírták az erről szóló megállapodást" - mondta Guylás Tibor a HÖOK elnöke. A diákság részéről a szórakozással, a tanulmányi szolgáltatásokkal és az étkezéssel kapcsolatban voltak a legnagyobb elvárások, ezek esetében is a minőségi szolgáltatások megkeresésére törekedtek - tette hozzá.

Indul egy tehetség-portál is
Gulyás Tibor a hétvégi rendezvényen szólt az általuk fejlesztett tehetségportál indulásáról is, amely jelenleg 98 százalékos készültségű. A kész felületet március végén mutatják be. Mint mondta, az a céljuk, hogy a Kárpát-medencében élő tehetséges fiataloknak lehetőséget biztosítsanak más hallgatókkal, szakemberekkel vagy egy-egy céggel kapcsolat kialakítására. Az online felület szolgáltatásai között lesz bemutatkozási lehetőség, publikációs lehetőség, álláslehetőségek, ösztöndíjak, gyakorlati helyek meghirdetése. (MTI)