Hopp! Most jelentkezz Snétberger-diáknak!

17/02/20 hétfő
ujnemzedek.hu
Tehetségesnek tartod magad? Vagy csak szeretsz muzsikálni? Jól bánsz a hangszereddel? Nyitott vagy a klasszikus zenére vagy a jazzre? Elmúltál 12, de nem vagy még 20? Szeretnél világhírű művészektől tanulni? Akarsz jó zenekarban muzsikálni? Ha ezekre mind igen a válasz, mutatjuk hol tudsz jelentkezni!

A Snétberger Zenei Tehetség Központ várja klasszikus vagy jazz iránt nyitott, hangszeren már játszó vagy énekes, tanulni vágyó hazai és határainkon túli 12-22 éves hátrányos helyzetű fiatalok jelentkezését a meghallgatásra.

Amennyiben sikerült a felvételi, akkor elképesztő mázlid van, mert egy évig tanúlhatsz majd ösztöndíjasként (tehát teljesen ingyen) a Snétberger Zenei Tehetség Központban. Felvételiket minden év februárjában szervezik, a képzés pedig júniusban kezdődik.

Itt tudsz jelentkezni: http://meghallgatunk.hu
Határidó: A jelentkezés határideje: március 1.

Évente 60 fiatal kap lehetőséget zenei tehetsége kibontakoztatására a Balaton-felvidéki felsőörsi központban. A diákok 12-22 éves nehéz sorsú fiatalok, akik zeneileg kiemelkedően tehetségesek, többségükben roma származásúak. Az oktatók elismert zenész-tanárok, a hazai jazz és klasszikus zenei élet kiváló művészei. Képzésünk ingyenes és normál iskolai tanulmányok mellett végezhető. A központ támogatója: az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A mentoroktól lehet infót kérni:

dr. Bangó Lajos: 20/285 7754
Bogdán Anna: 20/217 9828
Ignácz Margit: 20/ 286 2589

További információ: http://www.snetbergercenter.org ; jelentkezes@snetbergercenter.org