Észrevetted az egyetemi reklámokat?

19/01/08 kedd
ujnemzedek.hu
A metrón, a buszon, villamoson közlekedve az utcán, vagy akár a kedvenc weboldalaidon böngészve is egyre több egyetem, főiskola plakátjaival, bannereivel találkozhatsz. Neked segítenek a döntésben?

3,2,1… EDUCATIO

Mint azt korábbi cikkünkben írtuk, bármelyik felsőoktatási intézmény iránt is érdeklődsz, megéri ellátogatnod az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, 2019. január 10-12. között. De nem csak emiatt a rendezvény miatt igyekeznek felkelteni az érdeklődésed.

Február 15.

Az egyik legfontosabb ok, hiszen kicsivel több, mint egy hónap és itt van. A jelentkezési határidő, ameddig el kell döntened, hogy melyik felsőoktatási intézmény, mely karának, mely képzésére szeretnél jelentkezni. A szükséges információk a felsőoktatással foglalkozó intézményeknél/felületeken vannak, a döntés viszont Nálad.

Ha minden információ rendelkezésedre áll, sokkal egyszerűbben fog meg menni és sokkal észszerűbb döntést is fogsz tudni hozni. Ne habozz tehát telefonálni, írni nekik, vagy személyesen felkeresni azokat, akik a számodra még hiányzó infókkal rendelkeznek! Kérdezz bátran és őszintén! Ha pedig az adott ember éppen nem tudja választ, ne csüggedj, valaki szinte biztosan fogja tudni.

Mi például még az EDUCATIO-n is kérdezősködünk majd. Te ott leszel?