Érdekel a felsőoktatás? Ott a helyed az EDUCATIO-n!

19/01/07 hétfő
ujnemzedek.hu
Akár személyes, akár szakmai szempontból érdeklődsz a felsőoktatás iránt, a legnagyobb felsőoktatási seregszemlére így is, úgy is megéri ellátogatnod. Hogy miért? Kapásból 3 okot is tudunk, és ez még nem minden…

Közel 50 felsőoktatási intézmény

Teljesen ingyen. Egy helyen. Gondolj bele, akár egy nap alatt megnézheted magadnak például az ELTE-t, az SZTE-t, a Debreceni egyetemet, a PTE-t… Anélkül, hogy ehhez Szegedre, Pécsre, vagy akár Debrecenbe kellene utaznod és nem csak ezek az egyetemek várnak rád, hanem további közel 50 felsőoktatási intézmény. Infókkal, tippekkel, segítséggel és ajándékokkal. Bizony.

Minden képzés, egy helyen

Azt már mondtuk, hogy szinte minden egyetem ott lesz, de azt még nem, hogy az egyetemek minden karával, és minden kar, minden képzésével kapcsolatban kérdezhetsz. Mert itt lesz kitől. A felsőoktatási intézmények ugyanis minden évben azért is mennek el a Hungexpora, hogy erre lehetőséged legyen.

A hallgatók válaszolnak. Csak neked.

Bizony. Az expon nem arról van szó, hogy írsz egy e-mailt a TO-s néninek, hogy ez, meg ez a kérdésed. Itt odamehetsz és elmondhatod a TO-s néninek, hogy ez meg ez a kérdésed. De nem csak szakmai, hanem diákszempontból is hiteles válaszokat fogsz kapni, mert a szakemberek mellett hallgatókat is visznek magukkal az egyetemek, fősulik. Akik már legalább egy éve ülnek az adott intézmény padjaiban és elfogják tudni mesélni neked, hogy:

  • mire készülj az első félévben?
  • Mik azok a tárgyak, amik miatt kevesebb szabadidőd lesz?
  • Mennyire fér bele a suli mellett, hogy dolgozz?
  • Megéri-e melózni a suli mellett?
  • Tényleg 10-től kezdődnek az órák?
  • Tényleg Te állíthatod össze az órarended?

Te mit szeretnél megkérdezni Tőlük?

Fotók forrása: educatioexpo.hu