Vloggerekkel erősít az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

17/05/15 hétfő
ujnemzedek.hu
A DUE Médiahálózat több mint 20 éve minden tavasszal megrendezi az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a véleményvezér diákújságírók és diákrádiósok, diákmédiások legnagyobb éves találkozóját. A több mint 2.000 fiatal részvételével zajló egész napos programnak a Várkert Bazár ad otthont. A rendezvényen természetesen kint lesz az Új Nemzedék standjai is, ahol remek dolgokkal és nyereményjátékkal váru

A legmenőbb vloggerek, mint például Nessaj, The VR, SzabyEst, DoggyAnda és még sokan mások, az ismert tévések és médiaszereplők az Éjjel nappal Budapest, Középsuli.hu szereplői valamint Szabados Ágnes, Pataki Zita és tárai is részt vesznek a május 19-i egész napos rendezvényre. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat résztvevői, díjazottai is nagy számban látogatnak el az egész napos rendezvényre a Várkert Bazárba.

A helyszín befogadóképessége véges, az érdeklődés nagy, így érdemes mielőbb gondoskodnod a belépődről. Még kaphatók kedvezményes jegyek 2.000Ft/db áron, a helyszínen – ha még lesz hely – már 2.500 Ft lesz a belépő. Ne halogasd a dolgot, vedd meg elővételben online a belépődet a TIXA online felületén keresztül. 
 

Velünk is találkozhatsz

A helyszínen önálló pódiumunk és standunk lesz, ahol beszélgetünk az önkéntességről, részt vehetsz a #Sohavégetnemérős játékunkon, segítünk abban, hogy írd meg a legszuperebb CV-t és jelentkezhetsz hozzánk bloggernek is. 

Találkozzunk május 19-én Budapesten a Várkert Bazárban.

Az előzetes programot itt találod!